Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ultragen Kraków

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z Was wykonywał USG ginekologicznie w Ultragenie w Krakowie? Polecacie?

Gość gość
moja siostra, a raczej obie siostry, tylko druga nie była z problemem ginekologicznym chwalą sobie bardzo i ja na pewno gdy będzie taka potrzeba wybiorę się właśnie do Ultragenu :)

Gość gość
a jakie u nich ceny są? Bo jestem zainteresowana. Wygląda oferta całkiem przyjemnie

Gość gość
jeżeli chodzi o prywatne gabinety w Krakowie, to ceny bardzo konkurencyjne, w szczególności, co do jakości usługi

Gość gość
podbijam, jakies opinie o tym gabinecie?

Gość zadowolona_ona
ja korzystałam z ich usług i byłam zadowolona ;) niestety teraz już nie mieszkam w krakowie więc muszę znaleźć inne centrum medyczne :(

Gość gość
ja robiłam u nich badania w ciązy i wszystko było w jak najlepszym porządku :)

Gość gość
odświeżam temat. chcę u nich wykonac badanie usg kolana.. to dobre miejsce?

Gość gość
najlepsze, bardzo dobry sprzęt do badań usg no i świetni lekarze. Uprawiam sport i często robię u nich badania bo w kwestii kontuzji nie mają sobie równych na pewno w krakowie, a może i w całej polsce :)

Gość gość
ja też u nich się leczę i bardzo polecam, zwłaszcza dr totko :) świetna specjalistka

Gość gość
ja też korzystam z usług specjalistów z ultragenu :) bardzo bardzo mi się podoba tam podejście do pacjenta i to w jaki sposób się zajmują ;) a przy tym mają ogromną wiedzę i doświadczenie ;)

Gość gość
ja w sumie chodzę tam od niedawna, ale z polecenia dwóch koleżanek. również chwalę sobie ten gabinet i usługi świadczone przez ultragen. Naprwdę godne polecenia.

Gość gość
Cześć. Sama miałam długo problem, żeby trafić na dobrego gina i dopiero niedawno dostałam namiar na dr Łabiaka i jego gabinet. Profesjonalne podejście, wysoka kultura osobista, nie mam uwag. Jeśli trzeba, jeśli chcę o coś bardziej dopytać to wizyta trwa dłużej, lekarze mnie nie pogania, ma czas, żeby mnie wysłuchać, a to dziś niestety rzadkość.

Gość mola247
Nie polecam . Słaby sprzęt. Robiłam USB w drugim trymestrze, Nie otrzymałam żadnego zdjęcia 3d 4d a za to zapłaciłam. Takie zwykle jakie otrzymałam robiłam na Fundusz więc zależało mi bardzo na lepszej jakość. Niestety w tym gabinecie Ultragen porażka. 20 beznadziejnej jakości zdjęć biało czarnych brak płytki i kiepski opis bardzo skąpe. Jestem rozczarowana.