Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 29 lat a jeszcze sie nie całowałem

Polecane posty

Gość cała_naga_prawda
gruby, pryszczaty , brzydki, zarośnięty i kudłaty?

Gość gość
naprawdę, może w to trudno uwierzyc ale tak jest. Nigdy nie miałem żadnego kontaktu seksualnego jestem śmieciem.

Gość cała_naga_prawda
jak chcesz sie całować to idz przelizac cos w klubie,a jak kontaktu seksualne to na d****i.. masz rozwiązanie

Gość gość
jestem kolesiem godnym najwiekszej pogardy jestem g****m, niczym wiecej

Gość gość
Oj tam oj tam :-) Jak będziesz tu siedział i marudził to nigdy nie będziesz miał okazji się całowac.Rusz tyłek od kompa i wyjdź do ludzi, a taka która lubi niedoświadczonych sama się znajdzie.

Gość gość
To co robiles przez tyle lat?

Jesteś i będziesz, całowanie nic by ci nie dało ani w niczym nie pomogło bo jesteś jak politycy albo pracownicy z innych podobnie z*****ych instytucji państwowych - idioci i cioty, z mordami jak niewypał, totalne dałny które całują się i uprawiają seks automatycznie, zrobią sobie nawet dzieci a weekendy spędzają na działce z obtłuszczonymi starymi kwokami (ich żonami) i mądrzą się zwracając uwagę dzieciom aby nie rzucały papierków na ziemię. Dla takiego g***a seks i całowanie nie powinny istnieć, wybacz jeśli generalizuję, jeśli uważasz że ciebie to nie dotyczy zignoruj ten post.

Gość gość
nikt mnie nie kocha zmarnowałem najlepsze lata mojego zycia i już ich nigdy nie odzyskam nie miałem powodzenia wśród kobiet i nie mam go do dzisiaj.

Gość gość
Człowieku ,bez przesady!Jest wiele mlodych duup,które mozesz poznac przez neta,wiec nie doluj sie.