Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozm 34 36 vs 38 40

Polecane posty

Gość gość

jakie kobiety są dla was atrakcyjniejsze? dla mnie te drugie. nie są grube, ale mają nieco ciałka, które jest jeszcze atrakcyjne i fajne krągłości.

Gość gość
a, i wolałbym mężczyzn, żeby się wypowiadali, bo kobietki to wiadomo, że będą wolały siebie :) ewentualnie możecie pisać jak to u was jest

Gość gość111111111111
Mogę Ci napisać kiedy najlepiej czułam się w swoim ciele, bo niestety przeszłam przez wszystkie te rozmiary. 38 40 - zdecydowanie najlepiej I coś co zdziwi - lepiej w 42-44 niż 34-36. To zależy też od wieku, inaczej oceniajmy 40tkę, a inaczej 18tkę. Moja kobiecość przy rozmiarze poniżej 38 zdecydowanie spadała (w mojej własnej ocenie oczywiście). I nie pisała tego 18tka :)

Gość gość
Lubię kobiety w rozmiarze 38. Mają piersi i biodra, nie mają brzuchola :)

Gość gość
myslisz ze faceci znaja sie na damskich rozmiarach?

Gość gość
chyba pewien zarys takiego rozmiaru przed oczami masz

Gość gość
O czy piszecie, co to za współrzędne?

Gość gość
Wszystkie moje dotychczasowe partnerki miały rozmiar 38, były szczupłe, ale nie chude i według mnie takie są najatrakcyjniejsze :)

Gość gość
Bardzo ciekawe.... Dlaczego w takim razie wy faceci przychodzicie do klubów i płacicie za oglądanie( i to TYLKO oglądanie) dziewczyn 34/36 skoro macie w domach te idealne 38,40. Ktoś was do tego zmusza,zakłamani hipokryci? Śmieszne to.

Gość gość
Zależy jaka twarz i zadbanie.

Odnośnie tego o klubach: Może dlatego że tak mało tam tych 38/40? Które nota bene nie muszą mieć "brzuchola" jak to ktoś raczył napisać..? Skąd wiesz czy gdyby takie 'większe' dziewczyny się tam pokazywały to obroty takich klubów nie wzrosłyby lawinowo?

Gość helen zasss
A tych powyżej 38 to do klubów nie wpuszczają, czy jak? :O

Gość słów kilka
Heh o rozmiarach można tak pieprzyć cały dzień i tak nic z tego nie wyjdzie :D Ile ludzi tyle gustów....przekonałam się że bardzo bardzo bardzo mnoga ilość mężczyzn lubi właśnie krąglejsze kobiety, ale w towarzystwie zawsze będą mówić że oczywiście tylko rozmiar 36/38 jest jedynym słusznym :) Doskonale zdaje sobie sprawę, że chodzi tutaj tylko i wyłącznie o akceptację środowiska, o kolegów, kumpli czy znajomych, którzy poklepią po plecach i pokiwają z uznaniem bo odpowiedź ich niesamowicie zadowoliła. A jak jest w rzeczywistości ? Rzeczywistość wygląda już trochę inaczej, panowie siedzą potem w necie na wszelakich stronkach typu BBW i robią sobie dobrze pod te rozmiary większe nić ich wyidealizowane 36/38 :) Dziwi mnie skąd to się bierze, ten wstyd aby przyznać się że woli się kobiety w większym rozmiarze ??? Ja mam rozmiar 48 i nie narzekam na brak zainteresowania, widać trafiam na facetów którzy mają na tyle poukładane pod sufitem iż liczy się dla nich trochę coś innego niż akceptacja kumpla z osiedla, który oczywiście też będzie twierdził że tylko 36/38 a sam będzie robił sobie dobrze pod 52 ;)

Gość gość
jak masz rozmiar 48 to nie przestań pieprzyć o jakiejś akceptacji i facetach na poziomie, którzy wybieraja otyłe kobiety tylko weź się kobieto za siebie bo z każdym kilogramem swojego sadła skracasz swoje zycie. O kobiecych rozmiarach można mówić gdy ma się pupe, biust i uda a nie opony

Gość gość
Gościu iu z 10.34 Wiem stąd że pracuję w takich miejscach-są zawody i to bardzo kobiece gdzie np duże piersi sa wprost niepożądane bo poprostu przeszkadzają.Denerwuje mnie że ktos tu poróbuje wmówić że szczupłe(xs,s) kobiety lubią tylko młodzi koniobijcy ogladający p***o i że "prawdziwi"faceci wolą kobietki bardziej przy kości.To co?To ci o których piszę są nieprawdziwymi?.Oczywiście rozmiar 38 czy 40 jest bardzo fajny u kobiety i niczego im nie ujmuję ale i tak upieram się że wszystko jest kwestią proporcji . Pozwoliłam sobie wypowiedzieć się w temacie bo ciało jest moim instrumentem pracy i dość dobrze wiem co mówię.Pozdrawiam wszytkie panie -od tych xs do xxl

Gość Doświadczony prze życie
Znowu upraszczanie i generalizowanie. Inaczej wyglądają kobiety tego samego rozmiaru przy różnym wzroście. 36 przy wzroście 160 będzie okrąglutka i znacznie tęższa niż 38 przy wzroście 175, która będzie chudą szczapą.

OK, może nie jestem ekspertem, ale kilka(naście) razy w takim klubie z rurami byłem i pamiętam, że wśród Pań występujących faktycznie przeważały te w okolicach 36. Ale mimo wszystko gdy trafiła się dziewczyna w rozmiarze wyższym to najczęściej była proporcjonalna, ruszała się bardzo fajnie i wzbudzała duży aplauz. Co nie znaczy, że mam jakiś fetysz że ktoś musi być 36 czy 42. Kręcą mnie zgrabne, i ZADBANE Kobiety. No i żeby durne nie były ;)

Gość gość
Kolejny bezsensowny temat który nic nie wnosi, bo ilu ludzi tyle gustów. Na atrakcyjność kobiety składa się wiele czynników... owszem większość facetów lubi szczupłe kobiety i te o normalnej wadze, ale i kobiety niespecjalnie przepadają za grubymi mężczyznami, pomijam już aspekt zdrowotny. Przestańcie sugerować się filmami p***o, erotycznymi gazetkami i zdjęciami poprawionymi przez photoshopa, bo idąc tą drogą czeka was tylko rozczarowanie w realnym świecie.

Gość gość
ja mam 38 i mam mniejszy brzuch od mojej koleżanki rozmiar 36, także akurat takie rzeczy nie mają żadnego związku z rozmiarem

Gość Poplar
Ja mam 34/36 i mój facet mnie ubóstwia, bo zawsze szukał tych filigranowych. Dla kogo innego mogę być zbyt szczupła. Nie jestem chuda, mam drobną budowę ale tam gdzie trzeba tłuszczyk jest :-) Ważę 52kg na 165cm. Podobam się sobie i jemu ( i nie tylko) więc wszystkim nie muszę. Grunt żeby się dobrze czuc ze sobą.

wszystko zależy od twarzy, proporcji, wzrostu... w rozmiarze 40 może być zwykła uciosana dziewucha niskiego wzrostu a może być bardzo kobieca z ponętnymi krągłościami... generalnie między 36 a 40 każda może być fajna w zależności od tego jak się prezentuje - 34 to chudzizny i tak jak zbyt pulchna kobieta nie jest ładna tak i patyczak też