Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówka99

świadkowa

Polecane posty

Gość gościówka99

hej dziewczyny :) będę z chłopakiem świadkami u przyjaciół za rok. Pierwszy raz mam taki zaszczyt i się zastanawiam nad prezentem.. ile powinni dać świadkowie? dodam, że jestem studentką dzienną więc bym już zaczęła kase odkładać, zawsze 5 dych łatwiej co drugi miesiąc odłożyć niż potem od rodziców dostać/ pożyczać. I się zastanawiam nad jakimś fajnym kolażem z naszymi wspólnymi zdjęciami, albo ramką taką połączoną. Nie wiem może coś innego mi doradzicie?

Gość rseghtsjyrfs
ja bym dała na waszym miejscu z 600zł wiadomo że niewiadmo ile nie dacie skoro studiujecie. kolaż ze zdjeciami bardzo fajny pomysł ale ja bym dała tylko ich zdjęcia

Gość gościówka99
a jak bym zrobiła kolaż z humorem? np do supermena wkleić głowę pana młodego itp. i do tego pomiędzy zdjęciami życzenia? Młodzi będą mieć po 25 lat. Czy nie wypada na taką okazję? Bo u nas na 18 robiliśmy właśnie takie fajne kolaże, super pamiątka.

Gość gość
no bez przesady, na ślub? Na urodziny ok, ale nie na taką okazję. Co do kasy to świadkowie dawali koło tysiąca na weselu na którym ostatnio byłam

Gość gość
A ja myślę, że taki kolaż, jako dodatek, to fajny pomysł. Jeśli jesteście zgraną paczką, lubicie się we czwórkę, znacie swoje poczucie humoru, to dlaczego nie? To że ślub, to znaczy, że wszystko musi być już tak śmiertelnie poważnie?! Państwo młodzi są rzeczywiście MŁODZI i pewnie bardziej wyluzowani, niż większość matron przesiadujących tutaj na forum...

Gość viky1234
ja jako świadkowa dałam 400zł w tym roku. Wesele było bez poprawin. Dałam tak żeby się zwróciło i trochę żeby zostało.

Gość gość
400zł sama czy w parze?