Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagusia82

mamuśki zrzucamy pociążowe brzuszki do świąt m 15 kg mniej

Polecane posty

Gość dagusia82

Witam wszystkie kobitki:) W grupie rażniej więc spróbujmy razem zrzucić zbędne kg. Najpierw coś o sobie: 31 lat, 2 dzieci, nadwaga... spora 166cm wzrostu i 80 kg :(:( a było już tak pięknie, jak karmiłam ważyłam 74 kg ale niestety 2 miesiące temu przestalam i efekt- 6 kg w 2 miesiące. brak mi samozaparcia i silnej woli. Proszę też abyśmy nie naśmiewały się z siebie i nie wyzywały- bądzmy dla siebie wsparciem:)

Gość gość
Hej z checia dolacze! Zrzucic bym chciała więcej bo min 20 kg! Mam 175 cm i waze 94 kg :-/

hej, fajnie, że ktoś się odezwał:) mój największy wróg to podjadanie i miłość do słodyczy. nie będe chy ba stosowała jakiekjś konkretnej diety ale ogranicze słodycze, pieczone, tłuste itd.

Gość gość
Dla mnie slodycze moglyby nie istniec, ale slone- chipsy itp.... To moja zmora :-P na poczatek też planuje po prostu ograniczyc jedzenie i zrezygnowac z swinstw typu wlasnie chipsy

Gość pinkapple
ja urodziłam 3 miesiace temu, po ciazy przybylo mi 8 kilo, waze 77 teraz, musze cos z tym zrobic, kupilam karnet na basen kupilam figura extraslim na spalanie tluszczu szybsze, czas sie wziac za siebie, dziecko jest warte tego :)

Gość gość343434
figura extraslim jest świetna - sama kupiłam z miesiąc temu - ale bardziej z ciekawości niż z nadzieją na efekty... a tu zaskoczenie, najbardziej widzę po ciuchach, że jest mnie coraz mniej

Gość gość343434
aha i ja nie ćwiczyłam bo niestety mam kontuzję kolana, przestrzegałam za to diety...ale nie jakiejś bardzo restrykcyjnej, bardziej zdroworozsądkowej

ja się boję trochę joja, mam złe doświadczenia, po 1 dziecku schudłąm dużo bo 3 miesiące po porodzi ważyłąm 10 kg mniej niż przed ciążą ( startowałąm z wagi 81 na początku ciąży- pod koniec miałąm juz 97, 10 kg zeszło przy porodzie). Niestety po skończeniu karmienia waga szybko wrócia. Potem stosowałąm duncana, też super efekty, schudlam 8 kg chyba w 6 tyg ale potem nadrobiłam z nawiązką. OPrzed 2 ciążą ważyłam 84, do porodu 96. schudłam potem do 74 alejuż jest 80 spowrotem:(

Gość gość
ja na razie jakoś się trzymam bez podjadania. pierwsze śniadanie bułka pełnoziarnista z wędliną + kawa, drugie śniadania 2 marchewki teraz na obiad zalewajka drugie danie planuje rybe z ruszlu, potem kisiel i chyba koniec czy wytrwam??? mysle ze to takie normalne jedzenie, nie mam zamiaru gortować dla kazdego osobno więc muszę po prosty żreć mniej i tyle:)

Gość Olcia Dubicka
Do świąt to jeszcze sporo czasu więc spokojnie :) Mnie kobieta u której zajmuję się maluchami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. Stosując się do tego po miesiącu spaliłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że preparaty są przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie analizy co umieszcza ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jeszcze nasila bezpieczeństwo

coś topik pada- dziewczyny odezwijcie się. Ja trzymam się jakoś bez podjadanie. Wczoraj tylko dojadłąm rogalika po córce:P piszcie co u Was