Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyredsky

pomóżcie rzuciłam szkołe mam tyle problemów

Polecane posty

Gość ladyredsky

miałam cięzkie dziecinstwo, teraz kłopoty w rodzinie , problem ze zdrowiem plus szkoła do której rzadko chodze bo albo mam zwolnienie lekarskie albo inne problemy, mam juz 18 lat jestem w 4kl tech i przez to stwierdziłam ze lepiej sie przenies do lo dla dorosłych bede 2 lub 3 razy w tyg potem normalnie matura i wszystko było by ok . nie mam rodziny nie ma kto mi pomóc w szkole mnie jebią jak psa nie wytrzymuje tego . i albo bede chodzic do tego lo albo wyjade do pracy za granice bo mam taką mozliwośc a bardzo mi zalezy na edukacji :( co mam zrobic pomóżcie , oszczedzcie sobie raniące moją osobę komentarze

Gość gość
A gdzie teraz mieszkasz, skąd masz pieniądze?

Gość PannaNikt26
kurde!!! po pierwsze, wytrwaj w technikum choćby nie wiem co...4 klasy przeżyłaś, ten rok cię nie zbawi :*

Gość PannaNikt26
Po drugie, są prace dorywcze typu McDonalds dla uczniów, albo ulotki, więc zawsze masz grosz :D. Po trzecie patrz na siebie i tylko na siebie, nie na innych :D

Gość gość
koniecznie dokoncz szkole, zacisnij zeby i koncz. Brak matury wroci do ciebie tak czy siak, be ztgeo jestes zamknieta na wszystko a zagranica nawet na zmywak cie nei wezma!! dziewczyno opamietaj sie. Idz do tego lo dla doroslych jak w swojej szkole nie dajesz rady. ale absoloutnie skoncz szkole. Ja tez mialam ciezkie dziecinstwo, i nie tylko ja. To nie ejst usprawiedliwienie, trza sie w grasc brac i do przodu!!!

Gość PannaNikt26
Dokładnie. Kurde, przecież jesteś młoda kobita! A potem zobaczysz, że bez doświadczenia papa wszędzie :D

Gość ladyredsky
ja wiem że to wszytko głupio wygląda , chwilowo utrzymuje sie z pieniedzy które dostałam w spadku, a prace za granica bede miec pewna na pewno nie żaden burdel. w tej szkole duzo mi kiedys pomogli a dzis usłyszałam tyle niemiłych słow że jestem taka siaka itd wkurzyłam sie powiedziałam ze rezygnuje przesniose sie do lo dla dorosłych. oni mi juz w tej szkole nie pomoga a mi cięzko bedzie nadrobic ten materiał , ciągle mam problemy jak nie zdrowie to rodzina sądy policja itd . nie bede pisac sczegółow bo duzo tego. :( nie chciałam tego ale jak dyrektorka mówi że jestem g****m itd że same problemy sciagam na siebie no to ludzie jak tu sie nie załamac :(

Gość PannaNikt26
I właśnie dlatego ucz się i pracuj :D. Ja tak robiłam i spoko, świetnie wyszłam na tym :D

Gość PannaNikt26
Olej słowa dyry i innych. P*****l ją, mówiąc brzydko i pokaż, że potrafisz. Rok przecierpisz, a ona jako dyrektorka jest nikim tylko idiotką, skoro tak na ciebie najeżdża. Zdrowie ma się różne, ale choćby po trupach szkołę skończ, ucz się i tyle.

Gość gość
Uwierz mi nie rzucaj szkoły tymbardziej ze jestes juz w 4 klasie. Dokonca szkole i dalej rob cos dalej. Ja rzucilem szkole i zaluje. Bedzie jeszcze gorzej jak to zrobisz. Dokoncz szkole, tyle ode mnie.

Gość ladyredsky
własnie mi o to chodzi że nie chce tego całkiem porzucac tylko żeby uniknąć problemów to chce sie przenies do lo , u mnie tutaj z pracą ciezko bo to wiocha wiec raczej nici. jak ta mature zdam to potem wyjade do pracy i kiedys wróce by jeszcze sie kształcic w jakims kierunku, tylko u mnie w szkole od razu powiedzieli ze nie dam rady ze nie zdam matury ze jestem fałszywym człowiekiem bo mi pomogli a ja teraz rezygnuje , jestem tylko człowiekiem i tez mam swoje granicie wytrzymałosci .

Gość PannaNikt26
skoro ci pomogli to chyba im zależy co nie? więc nie poddawaj się, mostów nie warto za sobą palić :) każdy ma granice, masz racje, ale życie zmusza do ich przekraczania :D

Gość gość
Ja tez chciałam zrezygnować bo wybrałam szkole w innym miescie i bylam zmeczona dojazdami, plus problemy zdrowotne nawracające co jakiś czas, ale jestem w ostatniej klasie tak jak Ty i szkoda zmarnować. W kwietniu już jest zakończenie , wytrzymasz, tylko się zepnij. Wlasciwie to teraz tylko powtorka materiału jest, nic nowego nie dochodzi. Bez matury będzie kicha

Gość ladyredsky
wiem wiem . tak w szkole duzo mi pomogli ale teraz juz tak nie bedzie i nie chce tez juz słuchac jakim to ja g****m jestem, ja mam tez przez to wszystko juz problemy psychiczne i naprawde nie chce sie dołować przez tych ludzi, w tej szkole nie jest zle ale coż . co innego gdybym chciała rzucić to wszytko całkiem choc zobaczę jak to wyjdzie, jeśli wyjadę teraz i całkiem zakoncze szkołe to za dwa czy trzy lata mogę wrócic i dokonczyc szkołe zaczynając od trzeciej klasy w lo dla dorosłych prawda? bo mam ukonczone 3 klasy wiec wystarczy swiadectwo by koncczyc edukacje w ten sposób. bo to wszystko tez nie zalezy ode mnie byc może sytuacja mnie zmusi (brak pieniędzy ) i bede musiała wyjechac a mam gdzie i do kogo wiec z tym nie ma problemu .

Gość ladyredsky
jak cos wiecie to wytłumaczcie mi .. bo jestem w rozsypce a każda informacja jest wazna. a i taka szkoła jest płatna prawda?

Gość ladyredsky
up

Gość ladyredsky
to znowu ja,, dzis wybieram papiery . ale jeszcze nie byłam nigdzie sie pytac jak to jest moze ktoś był w podobnej sytuacji ? ktos sie przenosił do takiego lo dla dorosłych ? czy mogłabym zacząc od ostatniego roku w takiej szkole ?bo mam ukonczone poprzednie 3klasy technikum

Gość gość
Nie przejmuj sie, ja też właśnie przenoszę.się.do lo dla dorosłych,.a.jestem w 3 klasie technikum. Myślę że powinnaś robic tak jak.ci dusza podpowiada i iść za glosem serca.

Gość Tmek
Jak Ci się udało rozwiązać tą sytuację?

Gość Hardkor

Kobieto! Opamiętaj sie i rzucaj tą szkołe! Sam skończyłem technikum i żałuje że nie rzuciłem tego w uj po podstawówce praca ta sama zarobki te same. Pokaż środkowy palec szkole i zacznij normalne życie :)