Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy spirale zakłada zwykły ginekolog

Polecane posty

Gość gość

czy gdzie z tym iść? prosze o poważne potraktowanie mojego tematu nie jestem g****arą ;)

Gość gość
a jaki jest niezwykły ginekolog? :) Zakłada ginekolog :)

Gość gość
i co? iść do ginekologa i powiedzieć mu by mi założył? drogi jest taki zabieg? może któraś sie orientuje? i czy boli?

Gość gość
nie załozy od reki, musisz iść i się umówić.Spiralę zakłada się w określonym czasie cyklu. Zakładanie trochę boli ale do przezycia :). Samo zakładanie nie wiem ile kosztuje, bo zawsze płaciłam za spiralę i zalożenie razem. Ale pewnie samo założenie będzie kosztować ok 150-200 zł . Tyle też kosztuje wyjecie spirali, to pewnie też zależy od ginekologa, miasta itp

Gość gość
a jak jest w czasie okresu gdy ma sie spirale? słyszałam że miesiączka schodzi dłużej ale nie wiem czy to prawda. nie umiem za bardzo obliczyć sobie cyklu, lekarz by mi sprawdził kiedy mam cykl?

Gość gość
Spirali nie zakłada się nieródkom..

Gość gość
nikt ci nikt nie bedzie wyliczał, najczęściej przychodzi się zaraz po okresie. Okres rzeczywiście przy spirali często się wydłuża ale np taka mirena działa wręcz przeciwnie. Idź do lekarza i znim porozmawiaj, dowiesz się wszystkiego co dotyczy twojego przypadku

Gość Asia

Ginekolog odpowie na wszystkie nurtujące Cię pytania. We Wrocławiu przyjmuje doktor Michał Witkowski, który na pewno z chęcią udzieli Ci odpowiedzi na temat spirali