Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna624

Czy moje obawy sa sluszne

Polecane posty

Gość niepewna624

Witam! 31 lipca dostałam okres. 6 sierpnia współżyłam z chłopakiem (z zabezpieczeniem). Następną miesiączkę dostałam 30 sierpnia (mniej więcej w dobrym terminie). Trwała ona 2/3 dni. Towarzyszyły jej wszystkie objawy każdej mojej miesiączki, czyli kilka dni wcześniej bolały mnie piersi, w trakcie okresu bardzo bolał mnie brzuch i była jak zwykle obfita. Chcę podkreślić, iż przeważnie trwa ona 4/5 dni. Czy mimo wszystko jest to możliwe, abym była w ciąży? A może są to jakieś zaburzenia hormonalne? Teoretycznie był to dzień niepłodny, ale mimo wszystko wyobraźnia pracuje. Z tego co czytałam kobiety często na początku ciąży mają krwawienie implantacyjne, jednak wydaje mi się, że w 23 dzień to zbyt późno. Pytam, bo nie wiem, czy przy następnej wizycie kontrolnej u ginekologa wspomnieć mu o tym i się nie martwić, czy też powinnam cierpliwie czekać do następnej miesiączki, a gdy się nie pojawi to udać się na betę. Chyba ważne jest też to, że nie chce mieć dzidziusia, więc trochę się martwię. Z góry serdecznie dziękuję :)

Gość gość
A masz jakies inne objawy? kiedy masz teraz dostac @?

Gość niepewna624
Od kilku dni bolą mnie piersi i to dlatego też się martwię. Może jest to spowodowane dojrzewaniem, ale mimo wszystko mam pewne obawy. Mam dostać tak 29/30 września.

Gość gość
Niestety ciezko to stwierdzic bo piersi moga Cie bolec zarowno na @ jak i na ciaze, mysle ze powinnas jeszcze troche poczekac i jesli nie dostaniesz to wtedy udac sie na bete i do lekarza, nie wiem od kiedy beta moze wykryc ciaze, ja robilam 4 dni przed spodziewana @ i byla troche podwyzszona, mozesz sprobowac

Gość niepewna624
Boje się, że do tego czasu zwariuje. Zastanawia mnie czy to był okres czy plamienie implantacyjne?

Gość gość
A to bylo plamienie czy prawdziwy okres, ciezko okreslic bo jak tu czasem dziewczyny maja plamienie w terminie @ i sa w ciazy, trwa to zwykle krocej niz normalna miesiaczka, na Twoim miejscu zrobilabym bete, bo gdyby wtedy doszlo do zaplodnienia to beta juz pokaze i test wyjdzie pozytywny, jesli bylo zabezpieczenie to raczej w ciazy nie jestes ale sprawdz to jak tak mocno sie boisz,