Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedzę i ryczę bo zostawił mnie dla babki poznanej w internecie

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie :( Siedzę i ryczę, miałwszystko pod nos, byłam troskliwa, wyrozumiała, nie wypytywałam go o nic, spełniałam jego marzenia, a teraz z czym zostałam? Z gów**m i płaczem :( Poznał jakąś siksę z daleka, przez internet oczywiscie na jakimś czacie i mnie olał :( Nie wiem jak ja siez tego podniosę, jeszcze nikt mnie tak nie upokorzył i nie zranił

Gość gość
no to fajnego sobie faceta wybrałaś!

Gość gość
To zwykły palant , szkoda łez. Długo byliście razem , ile macie lat?

Gość lan_gusta
nie sadzisz ze to dar od Boga - skurwiel ponury juz nie bedzie cie robil w bambuko? :D

Gość gość
No to już wcześniej musiał szukać:-(

Gość gość
Obydwoje mamy po 25 lat. Razem rok. Trochę się do gnojka jednak przywiazałam, a tutaj taki cios. Szok przeżyłam, jak sie dowiedziałam o wszystkim :(

Gość gość
opisz wiecej, wiek, staz, okolicznosci

Gość pomaranczlala
Co to za laska?

Gość pomaranczlala
Jaki znowu desperat, skoro przez rok miał laskę?

Gość gość
Dzięi za słowa pocieszenia, naprawdę dzięki, od razu mi lepiej po takim anonimowym wygarnieciu :) Napisałam, mamy po 25 lat, rok razem, okoliczności czego? Dowiedziałam sietylko, ze poznał ją na czacie, mieszka daleko, podejrzewam, że od dawna piszą, a anwet nie iwem czy sie juz spotkali 😭 Nie chcę wiedzieć 😭 Kurww, zaden facet mnie tak nie potraktował

Gość pomaranczlala
Skąd wiesz, że podrywał? Może po prostu chciał pogadać i się wciągnął?

Gość gość
Nie wiem czy desperat, zdradzacz chyba po prostu, zaden z niego przystojniak tak obiektywnie, zawsze lubił flirty, lubił sie w ten sposób dowartościowywać kobietami, a ja przymykałam oko, no i mam za swoje :(

Gość gość
tacy faceci mają dziś branie Ty go chciałaś teraz inna go chce a normalny facet jest sam.

Gość gość
Witaj w klubie. Mam podobnie.

Gość gość
Ja bym mogła cofnąć czas, to bym nawet na niego nie spojrzała. Co za burak :( Modlę sie o jakiegoś normalnego wiernego spokojnego faceta :(

Gość pomaranczlala
No i co z tego, że by miał? Może miał i co z tego? Gdzie tu sprzeczność z fascynacją laską z internetu?

Gość gość
W jakim sensie masz podobnie?

Gość pomaranczlala
przeczytaj dokładnie co pisał na tym czacie, może z tamtą był szczery i dowiesz się czegoś o sobie, np. że byłaś nadopiekuńcza, faceci czasem tak mają, że zostawiają kurki domowe dla kur***. uwierz mi wiem co mówię, mnie chłopak zostawił, chociaż miał wszytko i na złość o******ęłam przypadkowemu kolesiowi w windzie w bloku, ale miał minę (ale to już inna historia)

No i dobrze, że przymykałaś. On już taki był i dobrze, że szybciej niż później się wydało.

Życzę ci zatem droga autorko tego normalnego, spokojnego i wiernego faceta o którym marzysz. Bowiem to bardzo boli gdy otwierasz się na kogoś, angażujesz emocjonalnie, zakochujesz a ten ktoś ma to za nic.

Gość gość
Podobnie mam w sensie, że facet mnie zostawił dla kogoś z net. Spotkał się z nią i są razem. Umierałam a teraz jest troszkę lepiej.

Gość gość
Moze i tak było, może rzeczywiscie miał za dużo, byłam za dobra. Nadopiekuńcza to nie, ale troskliwa to na pewno. Starałam się, żeby był szczęśliwy, leczyłam z kompleksów, podbudowywałam ego. No a tamta siksa pewnie trzyma go na dystans, jest oschła i ma wywalone na to, co on chce :O Pewnie jest zołzą. Nauczka dla mnie na przyszłość :O

Gość gość
same sobie takich wybieracie a normalnego wiernego spokojnego faceta traktujecie jak gówno.

Gość pomaranczlala
Ostatnie to podszyw. :)

Gość gość
Przyrzekam, ze nie potraktuje i nigdy nie traktowałam zadnego normalnego spokojnego wiernego faceta źle! Wczesniej takich miałam, przed tym burakiem własnie, nie wiem co za licho do mnie przypałętało tego gnojka :( Tylko żeby ci faceci naprawdę byli spokojni normalni i WIERNI. Tak anprawdę, a nie że tylko tak mówią. Przybądźcie tacy :(

Gość zimnaSucz
Co ci faceci robią na tych czatach. To jakieś zbiorowisko totalnych popaprańców... Wystarczy tylko poczytać nicki. Był z dziewczyną i czego tam szukał??? Najwidoczniej miał większe potrzeby. Na czatach dominują zjeeby, którzy maja swoje połówki, ale szukają bzykania na boku. Niektórzy nawet się z tym nie kryją. Mój znajomy już chyba jest uzależniony. Wchodzę tam, lukam na nicki i od razu wiem gdzie on jest. Wystarczy mi trzy słowa. Zawsze miał rozdęte EGO. TAk naprawdę jest zakompleksionym burakiem, który łapnął trochę kasy. Założył firmę ale stracił zaufanie klientów bo nie był uczciwy. Cały czas ma babę z którą jeździ na spotkania swingersów. Bzyka ja na różne sposoby i nawet jakby nie miała przegrody nosowej, to pewnie też by znalazł sposób. A do par z którymi się umawia mówi, ze mogą z nią robić co chcą. No i cały czas szuka. Przedstawia się jako "zamożny" "przedsiębiorca" "Prezes" Firma mu pada, wyprzedaje maszyny, ale działą na czatach. Co cwańsza blachara jak go zobaczy to wieje, spłoszona 15 letnim VW. Mniej kumata łapie się na słowka, zostaje parę razy przeleciana zanim się zoriętuje że cos nie tak z nim, a obiecanych profitów nie widać a d... w ciągłym użyciu :( Inni użytkownicy czatów to kolejne odmiany tego faceta o różnym nasileniu tych cech.