Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gina rossi

w windzie

Polecane posty

Gość gina rossi

Czas wracać do domu po ciężkim dniu. Wszystko pozałatwiane, można wreszcie odpocząć. No nie, w windzie znowu tłok. Trudno, wytrzymam. Za plecami stoi mężczyzna, którego znam z widzenia, nic poza tym. Zbliżył się nienaturalnie blisko. Czuję jak jego ręka sunie wzdłuż mojego uda, potem chowa się pod spódnicę. Dociera do majtek. Bezwstydnie mnie obmacuje, a mi bardzo to się podoba. Podniecam się, on zapewne czuje wilgoć... Wkłada palce pod pasek stringów, dobiera się do mokrej szparki, napiera palcami. Nagle winda się zatrzymuje. Wychodzę jak inni. Niestety...

Gość iwona 17
aha i to juz koniec ??

Gość lilkalla
...niestety obudziłam się z tego snu, mój stary leży obok mnie na barłogu i śmierdzi potem w dusznym obskurnym pokoju

Gość gość
iwonka a chcesz inne zakonczenie ?? to napisz do mnie

Gość gina rossi
Nie, to jeszcze nie koniec.

Gość Greg31
Widze ze wyobraznia dziala ,,,, naprawde marzy Ci sie w miejscu publicznym

Gość Greg31
hmm ja rowniez potrafie sie nakrecic ,,,ostatnio bylem w banku no i byla bardzo atrakcyjna kobieta obslugujaca klientow i powiem Ci ze zanim zrealizowala przelew to w myslach juz zdarzylem ja przeleciec

Gość gość
Gina a do mnie napiszesz ??

Gość gość
mozemy po swintuszyc :):)

w sensie poseksić wirtualnie? raczej mnie to nuży:-P lubię pisać ostre historie, lecz bzykanie tylko prawdziwe:-)

Gość Greg31
jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny... marzy mi się seks w banku dlatego, że mieszkam z mamą w pokoju na pradze (31m2) i nie mam jak przyprowadzić nawet jakbym jakąś miał

Gość Greg31
a mialabys odwage zrealizowac podobne sytuacje

Gość Greg31
mowilem bysmy przeszli na email bo juz jakis oszolom sie wpierdala ,,,k***a dziecko wojny analfabeta j****y ,,, Stary nie mial co robic to ciebie zrobil ty k***a debilu

Mnie się marzy teraz relaks w ciepłej kąpieli, gdzie dokładnie wypieszczę swoje ciało. Od szyi, poprzez dekolt, piersi - już sutki twardnieją - brzuch, aż do krocza. Do odwagi potrzebna jest druga właściwa osoba. Wtedy można zespolić się i zupełnie zatracić w seksualnym szaleństwie.

Gość Greg31
a skad jestes?

bylem pod prysznicem bo jeszcze z biegania sie nie wymylem a na kompie jestem 1 raz od dawna:) oczywiscie ze sam nie zaobraczkuje sie a ddziewczyny nie mam tez

mi ostatnio w pogotowiu, jakby byla mlodsza to bym nawet z tym nadgarstkiem :D ale, spieszylo m i sie no i dzis w lesie w gdansku pare fajnych dziewczyn tzn przy plazy biegalo :D ja jestem latwo rozpoznawalny:D