Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WKURZAJA MNIE TE CIAGLE POWSTAJACE BIEDRONKI

Polecane posty

Gość gość

mieszkam w niedużym miescie, 50tys mieszk, i juz 8 Biedronka powstala, wkurzyc sie mozna!!!!

Gość tanita kum
czy ktos ci kaze zaopatrywac sie w biedronkach?

Gość gość
A każe ci ktoś chodzić?

Gość gość
no sporadycznie chodze do Biedry, glownie po jedzenie da psa, ale ile to mozna, w kazdej po 20 osob i jaki sens, tak to by szli to tych, ktore juz istnialy wczesniej, doslownie jedna przy drugiej

Gość gość
Mnie też! W mojej dziurze, gdzie jest mało mieszkańców są aż 2 Biedronki i tylko 1 Groszek. No normalnie nie ma gdzie iść na zakupy. Monopol robią kuźwa.

Gość gość
I tak jak u ciebie jest jedna przy drugiej. Od jednej do drugiej da się dojść pieszo w 15 min. a całą dziurę da się obejść w 45 min. Paranoja. Pytanie tylko co chcą tym osiągnąć? Dążą do zmonopolizowania rynku czy co?

Gość gość
na Castorame juz 3 rok ludzie czekaj,na Jysk 2 lata, a Biedronki sa co roku nowe, jakies jaja

Gość gość
dobrze,ze chociaz Kaufland jest, bo bym nie miala gdzie zakupow robic;D

Gość gość
Poza tym ta jej taniość jest pozorna i przeważnie ci najbiedniejsi, którzy są przeważnie też najmniej rozgarnięci i dlatego najłatwiej ich wkręcić w nakręcanie tego interesu nie zwracają uwagi, że te tanie produkty mają niepełną wagę i pojemność (o wartości nie zapomnę) do popularnego krajowego odpowiednika (opakowania z zawartością mniejszą niż kilo, pojemnością niższą niż litr itd.) Jakby przeliczyć cenę jednostkową to wychodzi tyle samo ten towar krzak co znany sprawdzony lepszej jakości, a czasem nawet drożej. Po prostu Biedronka leci na sztucznie podtrzymywanej opinii sprzed lat, kiedy faktycznie była tańsza, ale już nie jest, a bezmyślny tłum prostych ludzi zabija się o ten ich tani niepełnowartościowy towar. :o Ja im proponuję jeszcze zacząć przejmować kiosku RUCH-u i porobić Biedronki Express. :o

Gość gość
wspomnę*

Gość gość
w stosunku do popularnego krajowego odpowiednika /sorry za błędy, piszę z telef./

Gość gość
no dokladnie, na jedzeniu dla psa tez sie o tym przekonalam, ale musze mu co jakis czas zmieniac bo mu sie nudzi, czasem kaszanka i parowki z Lidla, czasem z Biedry, czasem scinki z Kauflanda

Gość gość
Się ciesz że wgl jest gdzie zakupy robić a nie narzekaż. Każdy chodzi gdzie mu pasuje i nic ci do tego. ja mam 2 biedronki, pss społem lewiatan arhenal i nie narzekam

Gość gość
Ja bym się cieszyła gdyby był 1 duży POLSKI market a nie 2 portugalskie dyskonty z których Polacy nic nie mają, bo zyski dryfują od inwestora.

Gość gość
a czy ja zabraniam ludziom chodzic do biedronki?NIE!!! tylko kto chce tam isc to i tak by poszedl do tych ktore juz sa a nie powstaja kolejne

Gość gość
U mnie tez na kazdym rogu Bidronka... jak ktos, z roznych powodow, nie chce zakupow w biedronce robic to ma problem ... ja musze na drugi koniec miasta jechac bo w oklicy same biedronki :O

Gość gość
a ja bym chciala druga biedronke bo w tej brakuje towaru jak nie pojde po zakupy z rana to w poludnei juz nic nie ma :/

Gość 1234567nnn11
ale co Wy kupujecie w tej Biedronce??? ja bylam kilka razy na 5 lat i tam nie ma co kupic, mi ten towar nie odpowiada

Gość gość
no ja tez nie wiem, po co ludzie lataja do tej Biedronki:D