Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie za pozno na druga ciaze

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny. moja corka ma 6 lat. za rok idzie do szkoly. ja mam fajna prace, ale umowe na rok. pozniej znowu na rok, nastepnie na czas nieokreslony. czasami bywa, ze daja od razu po roku. takze w najgiorszym wypadku za 2 lata mozemy rozpoczac starania o drugie dziecko. mam prawie 30 lat. czy taka duza roznica wieku miedzy dziecmi nie jest tragedia? 8 lat... ogolnie to juz bym chciala, ale szkoda mi pracy. nie bede ukrywac,ze chcialabym miec stabilizacje.sa tu mamy, ktore maja dzieci z taka roznica wieku?

Gość Gerald_ine
miedzy moimi jest 16 lat roznicy

Gość gość
Moja córcia (6 lat) poszła w tym roku do szkoły, a ja w sierpniu urodziłam synka. Mam rocznikowo 37 lat, mąż 38. Możliwe, że zdecydujemy się na kolejne, jak już odchowamy maluszka.

Gość gość
Ja mam 20 lat młodszego brata i mamy zarąbisty kontakt - jest już w III klasie gimnazjum. Między nami jest jeszcze dwójka rodzeństwa (brat i siostra), i jak Mama na nas patrzy, jak się czasem wygłupiamy i dokazujemy, to ma łzy wzruszenia w oczach i nie może uwierzyć, że między nami jest tyle lat różnicy ;D

Gość gość
uspokoilyscie mnie:) usmiechnelam sie czytajac wasze odpowiedzi:) sama mam siostre,miedzy nami jest 1 rok roznicy,nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej. nasza jest poki co jedynaczka. nie chcialam dzieci, az do niedawna. dostalam prace, mam umowe, ale jeszcze te max 2 lata,zeby miec do czego wracac... chce tej stabilizacji, nie chce sie bac,czy bede miala za co wyzywic te dzieciaki:)

Gość gość
całkowicie cie rozumiem.gdy zmieniłam miejsce zamieszkania to marzyłam o stałej pracy.dzielnie pracowałam 2 lata i gdy już zostało mi niewiele do 3umowy,już na stałe to zaszłam w ciążę i po pracy.ale wierze,że tak miało być,bo wiek już mam odpowiedni i dziecko było moim marzeniem.znalazłam pracę,przepracowałam rok i miałam nadzieję na dłuższą współpracę i okazało się,że znów jestem w ciąży.wiem,wiem,w dzisiejszych czasach i w moim wieku nie powinno się to zdarzyć,ale moje tabletki anty wycofali i nie mogłam dobrać innych i tak raz brałam raz nie,ale naprawdę sexu było zero.tylko jeden raz i właśnie cholera trafiony.i cóż.pól roku na bezrobociu.obecnie pracuje na zastępstwo.mam dwoje małych dzieci,brak mi jednak takiej stabilizacji,pewności pracy.ale mam za to cudne dzieciaczki i 40tke na karku i mimo wszystko uważam,że los szczęśliwie zdecydował.bo tak została bym z jednym dzieckiem,a czy miałabym te pracę na stałe?pewności nie mam.dlatego trudno mi doradzić.pozdrawiam dzieciaki na pewno się dogadaja.o ile rozsądne masz starsze ,bo moja siostrzenica ma 7lat i jest niestety najbardziej egoistycznym i niemilym dzieckiem na świecie.nie wiem gdzie rodzice popełnili błąd.ale nie jestem w stanie wytrzymać z tym dzieckiem,bo mi nerwy puszczają.

Gość gość
u mnie jest różnica 12 lat, jest ok, starsze dużo pomaga

Gość hch
ja bedę miała dzieci z róznica wieku 6 lat a jestes jeszcze młoda to te 8 lat wcale nie jest takie złe mała bedzie mila laleczke zawsze tobie pomoże w opiece. powodzenia

Gość gość
plus minus 8 lat:) zakladajac, ze szybko zajde:) teraz biore tabletki. odstawie odpowiednio wczesnie:) dzieki dziewczyny, jesli nic sie nie zmieni, za max 2 lata bedzie staranko:)