Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda że koty

Polecane posty

Gość gość

nie są za wylewne w uczuciach?

Gość gość
Bzdra.Moja sama przychodzi , chce sie tulic i glaskac.Jest kochana.

Gość gość
Myślę, że tak. Koty są indywidualistami

Gość Gerald_ine
bzdura roznica miedzy kotami a psami jest tylko taka roznica, ze psy maja panow, a koty maja sluzacych ;)

Gość gość
bzdura. koty potrafia fantastycznie okazywać uczucia. owszem tylko tym, którzy na to zasluza :-) moje kocie dziewczyny non stop sie do mnie przytulaja, mamy wspaniale relacje :-)

Gość gość
tak. nie bez powodu sie mówi ze chodzą wlasnymi drogami. koty przyzwyczajaja sie do miejsca nie do ludzi.

Gość gość
sa wspaniałe bo iwdza w tym interes. a tak na prawde gdyby ktos inny zaczął i dawac jesc codziennie to by zaczeły do kogos innego sie łasiły, taka prawda :)

Gość roska22
Nie da się ukryć, że koty są bardziej samodzielne od psów i lubią decydować o sobie. Jednak to nie wyklucza przywiązania z ich strony. Koty z jednej strony uwielbiają mieć trochę samotności, a z drugiej lubią być rozpieszczane i bawić się z właścicielem. Zauwazyłam ze moja kocica uwielbia wspólne pieszczoty. Kupiłam jej myszkę ani one. To sterowana zabawka, którą zwierzak próbuje złapać. Może za nią biegać przez cały wieczór. Oboje mamy ogromną frajdę :D

Gość gość
Moja kotka jest kochana bo jak sie naje to traca mnie glowka to znak ze jest najedzona.Powiem jeszcze ze ona spi zemna przy poduszce.Lubie jak mruczy mi pod nosem:)