Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna lesbijka

seks w łóżku mamy

Polecane posty

Gość niepewna lesbijka

witam wszystkich! proszę o poradę. mam cudowną dziewczynę i ostatnio zdarzyło nam się robić "to" podczas jej okresu w łóżku jej mamy... co tu dużo mówić, zafajdała całą pościel... mama zapytała jej, czy zmieniła pościel, bo wymiotowała, a ona powiedziała, że nocowałam u nich (w łóżku jej mamy) i to ja nabrudziłam... nie wiem, co jej mama o tym wszystkim pomyśli... poradźcie, co mam zrobić, wygarnąć mojej dziewczynie?

Gość gość
Na Twoim miejscu zrobiłabym jej dziką awanturę.Pomyśl tylko, spotkasz jej matkę a ona zamiast Cię obiektywnie ocenić, od razu skojarzy Cię z ufajdaną pościelą. Postawiłabym Twojej dziewczynie ultimatum, że albo dorobi się własnego łóżka i własnej pościeli, albo koniec z seksem.

Gość niepewna lesbijka
jestem zła, bo nie dość, że wydało się, że nocowałam pod nieobecność mamy w jej łóżku to jeszcze moja TŻ zrzuciła na mnie winę za ufajdane prześcieradło... nie wiem, jak to wróży na przyszłość, bo nie wiem, do czego ona jest zdolna, skoro takie rzeczy zwala na mnie... :( już nie pierwszy raz zdarza się, że stawia mnie w dziwnej sytuacji przy innych ludziach, ale teraz to już przegięcie :/