Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy te objawy mogą wykazywać jakąś chorobę

Polecane posty

Gość gość

Mam 20lat i ostatnio zauważyłam u siebie niepokojące objawy. Jestem osobą trochę nerwową i za bardzo wszystko biorę do siebie. Niedawno (5miesięcy temu) rozstałam się z chłopakiem, ale nadal się z tym nie pogodziłam. Miewam od tamtego czasu jeszcze większe zmiany nastrojów. Zdarza mi się wybuchać złością lub płaczem częściej i intensywniej niż wcześniej(zaznaczam, że zawsze miałam zmienne nastroje, ale nie w tak ogromnym stopniu jak teraz). Ale to nie wszystko, bardzo zaczęły wypadać mi włosy, wręcz garściami(od kilku lat regularnie je farbuję i prostuję, ale nigdy nie wypadały mi tak jak teraz). Jem tyle samo co wcześniej a może nawet trochę więcej bo stałam się leniwa i nie wychodzę prawie w ogóle z domu, jednak przez kilka ostatnich tygodni schudłam 3kg (zawsze byłam bardzo szczupłą osobą - 173cm wzrostu i 48kg wagi). Jestem osłabiona i ospała, nic mi się nie chce, najchętniej w ogóle nie wstawałabym z łóżka. Od kilku tygodni codziennie budzę się w środku nocy ok. 3/4 nad ranem. Jem mało warzyw i owoców(tylko pomidory, brzoskwinie, ziemniaki, ogórka), poza tym odżywiam się raczej normalnie. Nie piję alkoholu, palę papierosów (1 paczka na 2 dni), zdarza mi się popalać trawkę lub tzw. dopalacze. Czy te objawy cokolwiek znaczą? Jeśli tak to powinnam udać się do lekarza rodzinnego czy do psychologa?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować