Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnabardzo2522

mąż powiedział że nie jestem kobietą

Polecane posty

Gość smutnabardzo2522

Podczas kłótni, mąż powiedział: "weź się uspokój kobieto- o ile można cię nazwać kobietą". Ale to boli... czy jest wytłumaczenie na takie słowa?

Gość gość
tylko tyle, że w czasie kłótni wyglądałaś i zachowywałaś się jak smoczyca np. :D

Gość gość
Smutny leszcz ten Twój mąż .... dla prawdziwego faceta jego kobieta zawsze nią pozostanie..... nawet jeśli będzie już w podeszłym wieku,sparaliżowana,i wtedy gdy już będzie martwa...zawsze będzie jego kobietą :(

Gość masz racje
to się nazywa mąż i partner,dla którego jego kobieta zawsze jest 'piękna' bo jest jego,a on jej coraz mniej takich par :(

Gość gość
to prawda, ale nie wtedy gdy wydziera się na całą chałupę aż szyby drżą kobieta powinna być kobieca :)

Gość gość
Są ,są :)

Gość gość
Faceci też się wydzierają ... jak ranne bawoły :) i co Ona ma być miła i uległa ,jeszcze mu laskę zrobić ,co ???

Gość gość
kobieta nie powinna doprowadzać do tego żeby jej mąż wył jak ranny bawół

Gość smutnabardzo2522
Ja też czasem powiem za dużo w kłótni, ale to jest tak poniżające... on wie, że mam kompleksy, mimo tego, że podobno jestem bardzo ładna i mam "coś"- koleżanki nawet mi to mówią, to jednak jego słowa zraniły mnie dogłębne. Normalnie o tej porze już śpię, a teraz mi się nie chce. Z nerwów. Czy któraś Pani usłyszała coś takiego? może jakiś Pan tak powiedział? Jeśli tak, to naprawdę tak myśli? Ratunkuuu

Gość gość
smutna, nie smuć się, poniosły go emocje, tak jak i Ciebie idź spokojnie spać niech aniołowie kołyszą Cię do snu 👄🌻

Gość gość
Pewnie darla jape na niego, to Tak jej powiedzial A teraz jej wielce przykro Zastanow sie ty co mowisz do meza

Gość gość
Chłopina przejrzał na oczy to w nerwach powiedział co myśli heheh

Gość smutna2522
Nigdy nie wyzywam- ty durniu, czy inny to nigdy w życiu. Racjonalne rzeczy leżące na sercu. A on mi tak...

Gość gość84
I niby dopiero pierwszy raz tak zrobił ? Ile się znacie ?

Gość gość
Ja Ci to wytłumaczę szczerze, bo i on byl z Tobą szczery - nie jesteś kobietą, tylko WOREM NA SPERMĘ, który jak odkurzacz ssie k****a. Tym i tylko tym. Zapamietaj to sobie, k***o jedna