Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ag94

W odpowiedzi na szowinistyczne teksty ze kobiety są gorsze

Polecane posty

Gość ag94

Czytam wypowiedzi na forum i mnie śmieszą. Dlaczego kobiety są gorsze: 1. Bardziej emocjonalne, płaczliwe gdyby Twoja mama nie była taka i nie nauczyła Cię wszystkiego( jak pokazywać uczucia, jak się zachować, jak się otworzyć na innych: przytulić, przeprosić) byłbyś niczym Tarzan wypuszczony z dżungli jedynym wyznacznikiem Twojego rozumu byłby instynkt zdobywcy :) czyli chodząca katastrofa i statystycznie 30 % więcej samobójstw, bo to jednak faceci są zdecydowanie słabsi psychicznie, jeżeli chodzi o rzeczy przyziemne( kobieta nie zostawi swojego dziecka, nie przepije wypłaty ) 2. Baba za kierownicą, tragedia ! Tylko rzadko kiedy słychać, że kobieta potrąciła dziecko po pijanemu, jechała w ogóle po alkoholu ! Statystycznie to faceci popełniają więcej wypadków dla tego, że są chaotyczni, popisują się, nie myślą. Kobieta zdaje sobie sprawę, że może stać się nieszczęście dlatego racjonalnie i bezpiecznie jeździ ( oczywiście są wyjątki i baby stwarzające zagrożenie z głową w szybie i fotelem przy kierownicy , ale tak samo jak faceci) 3. Facet ma 10 kobiet i się tym chwali kobieta się nie przyznała , bo nie wypada. Tutaj jest oczywiście mentalność i szowinistyczny punkt widzenia w podejściu do kobiet, bo ja rozumiem kobieta delikatna, niewinna, czysta ale i facet silny, zdecydowany, porządny. Jak taki nie jest to niech się zamknie i nie ocenia kobieta się puszcza tak samo jak facet, czyli uprawia seks z obcą osobą, której nie zna np. na imprezie. 4. Mężczyźni dokonali więcej niż kobiety : wiadomo dlaczego i co jest wyznacznikiem męskiej władzy: siła. Kobiety NIE MOGŁY chodzić do szkół, brać udziału w życiu publiczny, ponieważ zabraniali im tego mężczyźni czując zagrożenie. Pewnie słusznie, bo w XXI wieku widać, że to kobiety częściej noszą spodnie. 5. To mnie najbardziej rozbawiło : jak facet odejdzie to kobieta płacze, żeby wrócił haha dziewczyna czuje , że żyje a to on płacze i błaga, żeby wróciła. Ile razy widziałam zazdrośników latających po klubach, płaczących , zabijających się, bo dziewczyna poszła na imprezę jak się rozstali. 6. Kobieta wredne: nie ma solidarności jajników. Ja od początku w to nie wierzyłam, nie ma czegoś takiego jak ludzie jedni się lubią drudzy nie tak samo kobiety a faceci tylko się przechwalają wszystkim , ze się słuchać nie da. 7. Muszą dzieci rodzić to nie wiem czemu nas dyskwalifikuje i sprowadza do niższej kategorii przecież są faceci, którzy świadomie i z wyboru decydują się na dziecko a że to kobieta ma takie uwarunkowania i zachodzi w ciążę to chyba pięknie , taki cud dla dwojga ludzi, którzy się kochają. 8. Faceci są inteligentniejsi, uzdolnieni, rzekomo mózgi mają większe ! Dziewczyny powiedzcie same, że nieraz była taka sytuacja, że przyszedł jakiś analfabeta, który dobrze zdania nie potrafi powiedzieć, ale on wszystko wie najlepiej i baba to się nie powinna odzywać. Śmieszne ! Faceci są słabiej wykształceni i to na prawdę coraz częściej widać Mam nadzieje, że nie jestem sama i są kobiety, które się bronią i nie dają. Nie jesteśmy gorsze każdy jest inny i nie zależy od płci to jest mądrzejszy tylko od każdego idywidualnie.

Gość gość
1. Dziecko wychowane tylko przez matkę szczególnie chłopiec często popada w skrajności albo ciota albo burak. Współczuję dzieciństwa. 2. To czemu tak wymagacie by facet miał prawko i był kierowcą w związku? 3. kobiety cenią sobie facetów z dużą liczbą partnerek a wyśmiewają prawiczków nazywając ich koniobijcami a mężczyźni cenią porządne kobiety a te co sypiają z różnymi facetami po np. imprezach to puszczalskie. 4. Dziś kobiety mogą się kształcić a i tak wymagacie by to facet was utrzymywał w czasie gdy wy siedzicie w domu i nic nie robicie. 5. Mężczyźni mają uczucia nie wiedziałaś. To, że wam nie zależało na partnerze to już wasza sprawa. 6. Kobieta dla kobiety zawsze będzie wrogiem bo każda to egoistka. 7. Z pretensjami, że to wy rodzicie dzieci to nie do nas. Jak nie pasuje to zmień płeć. 8. Wyjdź z patologii.

Gość gość
Desperackie próby przekonania samych siebie. Godne "lepszej" płci, zaiste.

Gość Pani Joanna
czy malowanie paznokci na kolor ciemnoburaczany to obciach? jakie sa dzis trendy w modzie? :classic_cool:

Gość znawca obrzydliwości kobiet
2. i wolno bo nie potraficie jeździć 3. masz rację z tym że wasza biologia sprawia że sperma zmienia wasze przywiązanie do faceta można powiedzieć że ten problem jest rozwiązany w czasach gumek 8. pokaż mi gdzie ta KREATYWNOŚĆ kobiet co wy takiego robicie na tym świecie w czasach dzisiejszych? szkoda że tablety i-pody itd. współczesne nowinki nadal wynajdują faceci. bo wynalazki należą do nas i to się nie zmieni. wiesz gdybyście WY KOBIETY BYŁY CHOĆ NA TYLE MĄDRE ŻEBY UZNAĆ ŻE TO MY JESTEŚMY NIE TYLKO SILNIEJSI ALE I INTELIGENTNIEJSI no ale twoja babska natura musi się ciągle wykłócać mimo oczywistych faktów pogódź się ze swoją rozwydrzoną naturą, swoim zakłamaniem, ze swoją dziecinnością

Biedni faceci....nie rozumieją, że mając prawko i będąc kierowcą to oni nie mogą wypić piwka na koncercie :)

Gość Terminattor T_1
1. Dziecko wychowane tylko przez matkę szczególnie chłopiec często popada w skrajności albo ciota albo burak. Współczuję dzieciństwa. 2. To czemu tak wymagacie by facet miał prawko i był kierowcą w związku? 3. kobiety cenią sobie facetów z dużą liczbą partnerek a wyśmiewają prawiczków nazywając ich koniobijcami a mężczyźni cenią porządne kobiety a te co sypiają z różnymi facetami po np. imprezach to puszczalskie. 4. Dziś kobiety mogą się kształcić a i tak wymagacie by to facet was utrzymywał w czasie gdy wy siedzicie w domu i nic nie robicie. 5. Mężczyźni mają uczucia nie wiedziałaś. To, że wam nie zależało na partnerze to już wasza sprawa. 6. Kobieta dla kobiety zawsze będzie wrogiem bo każda to egoistka. 7. Z pretensjami, że to wy rodzicie dzieci to nie do nas. Jak nie pasuje to zmień płeć. 8. Wyjdź z patologii. . Popieram cie :) . . 2. i wolno bo nie potraficie jeździć 3. masz rację z tym że wasza biologia sprawia że sperma zmienia wasze przywiązanie do faceta można powiedzieć że ten problem jest rozwiązany w czasach gumek 8. pokaż mi gdzie ta KREATYWNOŚĆ kobiet co wy takiego robicie na tym świecie w czasach dzisiejszych? szkoda że tablety i-pody itd. współczesne nowinki nadal wynajdują faceci. bo wynalazki należą do nas i to się nie zmieni. wiesz gdybyście WY KOBIETY BYŁY CHOĆ NA TYLE MĄDRE ŻEBY UZNAĆ ŻE TO MY JESTEŚMY NIE TYLKO SILNIEJSI ALE I INTELIGENTNIEJSI no ale twoja babska natura musi się ciągle wykłócać mimo oczywistych faktów pogódź się ze swoją rozwydrzoną naturą, swoim zakłamaniem, ze swoją dziecinnością . Też cie popieram :)

Gość gość
....gdyby facet nie wymyślił koła to do dziś kamienie byście ciągnęły na saniach ....gópie qórvviszony

Gość gość
faceci nadaja sie tylko do bycia bankomatami i przystawkami do k***sow :P oczywiscie w oczy nigdy im tego nie mowie- jestem wrazliwa, delikatna, urocza, ulegla i wyuzdana w lozku. a oni sie zakoc***a. i zgadnijcie co wtedy robie? :P tak naprawde was nienawidze i gardze wami tak bardzo, ze mi czasem mdlo. kazdy placzacy przeze mnie s******l to miod na moja dusze. a ze przy okazji dorobilam sie na was mieszkania, samochodu i 12 k oszczednosci... :D

Gość gość
To ty zwykła d****a jesteś .

Gość gość
a ty smiec i nieudacznik :D

Gość gość
Ale nikt nie powie że ku r wa .

Gość gość
mozesz byc i k****, jak chcesz. nic mi do tego :D

Gość gość
A i nie płakałbym po tobie .

Gość gość
No i już się jakaś zdzira z małolatem kłóci

Gość gość
zdzira to cie urodzila, kozi wypierdzie

Gość gość
krzywdzisz mężczyzn a później przez Ciebie inne kobiety cierpią bo są krzywdzone przez tych co ty skrzywdziłaś. wszelkie zło pochodzi od kobiet jak widać.

Gość gość
Ech kobiety Wy nawet do k******a potraficie dorobić ideologię .

Gość gość
nie oklaply k*****e o inteligencji gabki. krzywdze mezczyzn, bo kiedys mezczyzna mnie skrzywdzil. wydedukuj, co z tego wynika :O

Gość gość
krzywdzisz bo jesteś zła

Gość gość
ide spac. wyglad jest najpotezniejsza bronia przeciw wam :D

Gość gość
Moorland Ty upiorna małpo:-D Przez Ciebie...:-P AAAAaaaa!!!!!!!Utwierdziłaś mnie w przekonaniu, iż mo - ja inteligencja jest :-PUPIORNA:-D więc myk, myk...

Gość gość
faceci nadaja sie tylko do bycia bankomatami i przystawkami do k***sow jezyk.gif oczywiscie w oczy nigdy im tego nie mowie- jestem wrazliwa, delikatna, urocza, ulegla i wyuzdana w lozku. a oni sie zakoc***a. i zgadnijcie co wtedy robie? jezyk.gif tak naprawde was nienawidze i gardze wami tak bardzo, ze mi czasem mdlo. kazdy placzacy przeze mnie s******l to miod na moja dusze. a ze przy okazji dorobilam sie na was mieszkania, samochodu i 12 k oszczednosci... smiech.gif -------------------------------------------------------------------------------------------Takie k***y jak ty powinny po pysku dostac to jak w zegarku by chodzily ! Widac masz problemy z glowa i pora do lekarza sie udac !

Gość gość
Bo kobiety są gorsze. Nie wszystkie na szczęście tylko takie raszple jak autorka i im podobne co żałują, że nie mają k****a i jak to wina wszystkich wokół :D Polecam artykuł o tym co by się stało gdyby wszyscy mężczyźni jednego dnia wzięli sobie wolne: http://judgyb***h.com/2013/09/17/what-would-happen-if-no-men-showed-up-for-work-today/

Gość gość
Wykropkowało adres w linku powyżej ale jak ktoś ma więcej niż 50IQ to wie co wpisać w google.

Gość ag94
1. Tak 20 km/h to nasza maksymalna prędkość...:) 2 wtf??? to tak jakbym powiedziała, że przywiązaniem mężczyzny do kobiety są jej cycki??? Uczucia wyższe...chyba brak

Gość ag94
w google: kobiety i ich zasługi w historii swiata jeden z wielu artykułów . Nie jestem dziecinna ani zazdrosna zdaję sobie z tego sprawę, ale denerwuje mnie ciągłe wmawianie kobietom, że są gorsze. Są faceci bardzo mądrzy, inteligentni i ja nie zaprzeczam a nie wiem czemu kobietom wmawia się, że im głupsza tym lepsza!!

Gość ag94
1. Dziecko wychowane tylko przez matkę szczególnie chłopiec często popada w skrajności albo ciota albo burak. Współczuję dzieciństwa. 2. To czemu tak wymagacie by facet miał prawko i był kierowcą w związku? 3. kobiety cenią sobie facetów z dużą liczbą partnerek a wyśmiewają prawiczków nazywając ich koniobijcami a mężczyźni cenią porządne kobiety a te co sypiają z różnymi facetami po np. imprezach to puszczalskie. 4. Dziś kobiety mogą się kształcić a i tak wymagacie by to facet was utrzymywał w czasie gdy wy siedzicie w domu i nic nie robicie. 5. Mężczyźni mają uczucia nie wiedziałaś. To, że wam nie zależało na partnerze to już wasza sprawa. 6. Kobieta dla kobiety zawsze będzie wrogiem bo każda to egoistka. 7. Z pretensjami, że to wy rodzicie dzieci to nie do nas. Jak nie pasuje to zmień płeć. 8. Wyjdź z patologii. ... 1. Dziecko wychowane wyłącznie przez ojca........ chyba nie ma takiego przypadku w historii - nie istnieje :) a nie ostatnio słyszałam o tym , że dwóch gejów wychowuje dzieci hmmm ... ciekawe jak to się skończy nie dość , że wyrośnie na buraka, ciote to jeszcze będzie nie zrównoważony psychicznie 2. Z tego co wiem świat na szczęście poszedł do przodu i kobiety prowadzą nie wiem kto wymaga tak żebyście prawo jazdy robili??? co to za argument... żałosna próba , desperacka wręcz przekonania mnie ... 3. Ciekawe co tu cenić hmm .. że go miała połowa miasta nie wiadomo jakich bab, z którymi nie wiadomo co robił i czy aby na pewno jest zdrowy!!!??? ciekawa teoria :) chyba tak sama jak facet chcę mieć kobietę na wyłączność to logiczne , że ona oczekuje tego samego ...i zawsze będzie ją kuło to, że był za bardzo "dostępny" 4. chyba już nie znam dziewczyn , które siedzą w domu !! Nie wiem czy dla kogoś jest przyjemnością być na kogoś zasadach tylko dlatego , ze daje pieniądze i mysli, ze wszystko może? Poza tym kobieta idzie do pracy a drugi etat ma w domu , ale costy nic nie robi przecież samo wszytsko sie gotuje, pierze itd :):) w nocy ! 5. Oczywiście , że maja "faceci", których już coraz mniej... 6. ... to już jak to woli i jakim jest człowiekiem 7. To ja pytałam czemu uważacie to za gorszą cechę . Potrafisz czytać ze zrozumieniem? 8. Nie żyje w niej podałam przykład , który tyczy się też wykształconych mężczyzn chyba , że faceci to ... patologia? A jak tak nie uważam