Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linda12345

Bylam prostytutka

Polecane posty

Gość linda12345

Witajcie. Pisze poniewaz niewiem czy to wyjdzie i chcialam sie zapytac czy moze ktoras z was sie orientuje cs na ten temat. Pol roku temu bylam prostytutka, pracowałam w Niemczech, legalnie.. miałam papiery, w danym miejscu jak bylam to szefowstwo robilo mi papiery normalnie z moim prawdziwym imieniem i nazwiskiem, dokladny adres moj i wogole, to bylo wymagane w razie kontroli. Płaciłam takze codziennie podatek Od poł roku nie pracuje tak, jestem w Polsce, poznałam chlopaka i skonczyłam z tym. Zamierzamy teraz wyjechac wlasnie do Niemiec do normalnej pracy legalnej. I tu zaczynaja sie schody :( czy jak tam beda mnie rejestowac czy spisywac moje dane to czy gdzies im sie moze wystwietlic to ze bylam zameldowana jako prostytutka? orientuje sie ktos? mzoe jest tu jakas dziewczyna ktora miala podobnie? Prosze mnie tylko nie obrazac, ja skonczylam juz z tamtym zyciem.Pozdrawiam

Gość gość
dzifka :)

Gość gość
nie trzeba bylo rejestrowac sie jako prostytutka tylko masazystka albo hostessa.

Gość linda12345
wiem ale nawet jakby bylo ze masazystka czy hostessa to sie nie bedzie zgadzac bo chlopak moj nie wie ze kiedykolwiek bylam w niemczech:( a moze jednak to nie wyjdzie ze bylam zameldowana?

Gość gość
Tak, dostaniesz misia w paszporcie i pieczątkę na czoło z napisem d****a

Gość gość
nikt z osob trzecich sie nie dowie,to nie jest tak,ze ktos idzie do urzedu i sie pyta a oni mu udzielaja informacji.nawet policja nie wie,tzn.taki zwykly policjant nie ma dostepu do takich informacji.chlopak sie nie dowie.

Gość linda12345
ja pytam powaznie!

Gość linda12345
nie dowie sie powaznie? tak bardzo boje sie jechac i ze to wyjdzie:(

Gość gość
nic sie nie wyswietli,spokojnie.a zreszta urzednik w obecnosci osoby trzeciej nie wyjawia poprzedniej dzialanosci.sama wszystko pozalatwiaj i sie nie przyznawaj.

Gość gość
na ile znam zycie to wszystko wyjdzie... :o

Gość gość
Wyjdzie jak sprzedasz swojemu durnemu chłopkowi syfa. Przebadałaś już się ? Współczuję mu, naprawdę

Gość linda12345
nie dowie sie powaznie? tak bardzo boje sie jechac i ze to wyjdzie:(

Gość gość
no co ty:Ptez bylam prostytutka i nikt nic nie wie,jakim cudem mial by mu ktos udzielic takiej informacji?zamknelas dzialanosc,otwiersz nowa.ja bym sie raczej martwila o CV...ja na szczescie bylam zameldowana jako barmanka:P

Gość linda12345
dziekuje za mądre odpowiedzi sama raczej nie, jak cos to razem z nim bede załatwiała, mam nadzieje ze nic sie nie dowie bo sie spale ze wstydu

Gość gość
Budujesz związek od początku oparty na kłamstwach ? To nie może się dobrze skończyć

Gość linda12345
o CV? co masz na mysli? jezeli nie wpisze w CV pracy w niemczech przyczepia sie do mnie?

Gość gość
tak,jesli bylas zameldowana w niemczech i tam chcesz pracowac to musisz ten czas umiescic w CV:(w jakim charakterze bylas zameldowana?

Gość gość
Policja w Niemczech, urząd skarbowy, opieka społeczna, czy urząd pracy mają dostęp do danych, gdzie dani ludzie pracowali. Wiem, bo mąż mój pracuje w magistracie. Nie mają dostępu do informacji o kontach bankowych, środkach na tych kontach, ale jeśli chodzi o zatrudnienie byłe lub obecne to takie urzędy jak i policja mają dostęp.

Gość djokic
a wlasnie ze to moze wyjsc!! i bardzo dobrze!! niech koleś wie z jaką patologia sie wiąże!!! takie cos to czyste sk****ysyństwo z twojej strony:o

Gość linda12345
ja pierdziuu:( no to wpadłam. Bylam w roznych miejscach, wiem ze w jednym jako masazystka, a w innym normalnie pisałam moje imie z pracy, adres, nazwe agencji;/ ale wlasnie nie doczytałam jako kto ale chyba to mowi samo za siebie

Gość linda12345
tzn. ja zameldowana nie bylam, dostawałam tylko taki papier ze od np. 7 stycznia do np. 15 stycznia jestem pod danym adresem, nazwa agencji, moje imie w pracy, i ze pobieraja ode mnie dzienny podatek. I moj podpis na dole.. takze to chyba nie jest zameldowanie

Gość gość
jasne bo zapewne jej facet jest swiety i na d****i nie chodzil.przestancie ja umoralniac.wiecej kurev widze na kafe niz w burdelu.to co robicie swoim fascetom w lozku to tego niejedna prostytutka by odmowila.hipokrytki yebane.

Gość gość
Bardzo ci dobrze !!! Nie trzeba było się r****ć za kasę a jeśli już zerwałaś z tym to przynajmniej bądź ucziwa wobec tego chłopaka, który z tobą jest !!! Kłamstwo zawsze wyjdzie prędzej czy później.

Gość gość
twoj facet nie ma uprawnien by sie takich rzeczy dowiedziec ani zaden urzead ani policja mu takich informacji NIE UDZIELI.przestan panikowac i nie sluchaj glupot.

Gość gość
1:15 Jesteś jedną z nich

Gość gość
Byłaś po prostu zameldowana tymczasowo (tzw. nebenwohnsitz) w agencji. Byłaś legalnie zatrudniona, to musiałaś być zameldowana. A powiem ci więcej, bo jak będziesz się meldować, to na meldezettel będziesz miała napisany adres ostatniego meldunku, tzn. kiedy zostałaś wymeldowana stamtąd i zameldowana na nowym miejscu. Nawet jak tego do formularza nie wpiszesz, to w komputerze to będzie i uzupełnią ci dane.

Gość gość
Policja i urząd mu nie udzieli... ale świat jest bardzo mały, a informacja szybka. Może pozna polaka pracującego w urzędzie albo w policji... kto wie co życie przyniesie.

Gość gość
albo spotka klienta :D

Gość gość
powiec coś o tym jak to robiłaś z klientami,

Gość gość
tak jestem jedna z nich,a raczej bylam.nigdy nie obciagalam bez gumy,anal tez nie....jestem mniej rozjechana od tak zwanych porzadnych.hipokryci:Ddac sobie spuscic sperme na ryja w imie milosci,lizac duupe facetowi,ja bym sie porzygala,takze wstymajcie sie z tymi moralami.wasz zakres´´uslug´´jest o wiele wiekszy niz moj:D