Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia zakochana

chwilowy zwiazek z muzulmaninem

Polecane posty

Gość glupia zakochana

Zawsze bylam temu przeciwna i tez "plułam" na takie Polki ale teraz sama zaczelam spotykac sie z muzulmaninem. Zakochalam sie. On nie jest arabem, jest z Kazakhstanu, wyglada jak pol arab pol chinczyk. Mowi, ze mnie kocha, troszczy sie, dba o mnie jak nikt nigdy, jest dobry. Problemw tym , ze on ma ozenic sie z przypisana mu poniekad przez rodzine dziewczyna , sa zareczeni od paru lat; mowi ze kocha ale nie moze ozenic sie ze mna, bo rodziny wola wazniejsza, bo inna religia itd. Jego rodzice juz nie zyja ale taka byla ich wola. Nie jest bardzo religijny ale niektore przekonania w nim gleboka siedza. Jestem tego swiadoma, "bede" z nim dopoki nie bedzie musial wrocic do swojego kraju wziac z nia slub itd. Teraz jest tu na studiach, planuje tez PhD wiec moze jeszcze pare lat. Uwielbiam go w lozku, nie wiem czy glownie na tym nie buduje swojej fascynacji nim, jest w nim tyle pasji, jest silny, wciaz mam slady po jego pocalunkach, uwielbiam to, nigdy takiego czegos z zadnym innym nie przezywalam. Czy jest ktos z podobna historia , w zwiazku z muzulmaninem? Czy myslicie, ze ten "moj" zmieni zdanie....... i ze mna bedzie?

Gość gość
....s********j......i worek na łeb

Gość gość
.....s.p.i.e.r.d.a.l.a.j.....i worek na łeb

Gość gość
ja byłam w zwiazku z Rumunem.. nie takim "cyganem" zodziejem, lobuzem tylko z takim chłopakiem z Rumuniu z duzego miasta. i tez wszyscy mowili jaka ja to jestem głupia ze z nim jestem do dzis zaluje ze go zostawiłam nikt nigdy tak o mnie nie dbał jak on....

Gość gość
Arab z Kazachstanu? Dobre. W Kazachstanie nie ma ani jednego Araba, w Kazachstanie miejszkaja Kazachowie i Rosjanie. Nie zwiazalabym sie z nikim z tego regionu, ale nie dlatego ze polowa z nich to muzulmanie. Kazachstan to biedny i zacofany kraj, daj sobie spokoj.

Gość glupia zakochana
muzulmanin ale nie arab, nie kazdy muzulmanin jest arabem, nie kazdy arab wyznaje islam!

Gość gość
kazahstan??? Toz to zaduuuuuuupieeeee!!!!! Mojej kolezanki znajoma z takim sie zwiazala - ma z nim dziecko, glupia. Facet zdradza ja na lewo i prawo, nawet sie z tym nie kryje, bo ona ma to wg niego zaakceptowac. Potrafi zniknac na kilka tygodni. Tez byl slodki na poczatku ;/

Gość gość
Ja znam jedną laskę z Kazachstanu - śliczna, drobna o azjatyckich rysach twarzy. Autorka jest idiotką, skoro koleś i tak z nią nie będzie to po co w ogóle się z nim zadaje ? On ma darmowe r****nie białej laski przed ślubem z inną a ty będziesz miała figę z makiem

Gość gość
Nie gadaj parę fotek na fejsa i lans całą gębą . Siara i wyzwiska bezcenne .

Gość glupia zakochana
bo go kocham ,a on mnie, tylko mowi ze chce uszanowac wole rodzicow. nie generalizujcie , ze wszyscy z tego kraju sa tacy a tacy

Gość gość
....w*********j za nim do Kimbił Bzuzułuku to jest w Kazachstanie