Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linettka

koleżanka przysłała mi foty swojego nowo urządzonego living roomu

Polecane posty

Gość linettka

a tam stoi zlewozmywak, kuchenka, piekarnik, mikrofalówka... TANDETA, KICZ i DRAMAT

Gość voooovo
ale smieszne :O

Gość gość
living roomu..A podobno Polacy nie gesi,itd..No i?Czego od nas oczekujesz?

Gość gość
ano ktoś wpadł kiedyś na głupi pomysł, żeby gary były w salonie a i durni się znaleźli co uznali to za przejaw nowoczesności. a to zwykłe sprzedawanie ludziom tandetnego "dwa w jednym" :D

Gość gość
niedługo będą robić sralnię z aneksem kuchennym i też się znajdą głupy co się dadzą skusić ludzie to matołki, wystarczy powiedzieć, że to nowoczesne rozwiązanie i już dają się złapać

Gość gość
na razie są łazienki otwarte na pokój - żebyś podcierając się na sedesie mogła patrzeć na partnera

Gość gość
sralnia z kuchnią bardziej do mnie przemawia, bo jak ktoś dobrze podje to od razu myk na sraczyk rolkę papieru toaletowego można zawiesić tuż przy lodówce i jak ładnie będą się zapachi przenikać, jajecznica z patelni i sranko po grochówce na obiad

Gość gość
żadnych barier, żadnych ścian! sracz w salonie kuchnia w sypialni bądźmy otwartym narodem! srajmy przy partnerze, gotujmy przy gościach, kopulujmy przy dzieciach!

Gość gość
ostatnio widziałam foty jakiegoś apartamentu co któraś aktorka sprzedaje i miała wannę prawie na środku sypialni :D

Gość gość
a mnie się podobają kuchnie połączone z salonem. uważam, że to funkcjonalne i praktyczne. oczywiście, to nie jest rozwiązanie dla osób, które non stop siedzą przy garach i gotują płucka i kapuchę dla stada głodnych bachorów- wtedy najlepiej jak kuchnia jest zamykana na podwójne drzwi i wzmocniona sztabami:D

Gość gość
mi takie polaczenia pokoju z kuchnia sie nie podobaja, moga byc takie wpol zabudowane ale calkiem otwrte to nie, ale wiadomo jak mieszkanie male to jest jakies tam rozwiazanie

Gość linettka
ja uważam takie rozwiązanie za całkiem chybione