Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora diete wybrac pomozcie

Polecane posty

Gość gość

5;2 czy 50/50 czy 8 /16 moze ktos byl na takich dietach i mi doradzi dziekuje

Gość gość
dodam ze mam jeszcze z 5 kg za duzo a moze dac sobie siana i zrobic mz?

Gość jakatakaja
ja tez mam problem z wyborem diety mam ok 4-6 kg do stracenai, zastanawiam sie nad 5 posilkow dziennie ale malych , chcialabym tez skurczyc zoladek ale nie wiem czy to dobry sposob

Gość gość
plissssssss

Gość gość
jakatakaja, dużo lepszy niż ta idiotyczna dieta 8h

Gość jakatakaja
dziekuje , chyba zrobie te 5 posilkow mz :)

Gość pileczka84
5 małych posiłków dziennie to swietny plan, tylko trzeba pamietac zeby jesc duzo warzyw, troche mniej owoców(cukier!) pic duzo duzo, woda i herbaty tyou figura detox czy mięta nawet

Gość Janinka233
Tak, tak warzywa są dobre i produkty z pełnego przemiału. do tego duużo sportu i ewentualnie tabletki. Ja sama biorę dokładnie takie http://nutrina.pl/30,african-mango.html i już udało mi się pozbyć 12 kilo.

Gość gość
a ta znowu pod innym nikiem na kazdym topiku reklamuje te zasrane tabletki

Gość Olcia Dubicka
Dietę musisz dobrać do siebie bo to że komuś pomogła nie znaczy że Tobie pomoże. Nie zawsze wszystko na wszystkich działa ;/ Mnie panienka u której opiekuję się dziećmi zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze pojemnik w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem w miesiąc straciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że preparaty były sprawdzone przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co umieszcza ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co także nasila bezpieczeństwo

Gość gość
no nie!!!!!!!!!!!!! znowu ta reklama wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr