Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakłopotana

Polecane posty

Gość gość

Hej pewnie moje pytanie wyda sie głupie ale trudno otóż chodzi o to że mam 17 lat i podejrzewam że jestem w ciąży a problem polega na tym że moja matka nic nie wie i chociaż jestem prawie dorosła to wiem że bedzie miała ochote mnie zabić nie da sie z nią normalnie na ten temat gadać więc nie wiem co zasymulować żeby mnie zawiozła do szpitala i żeby mi zrobili usg a wtedy lekarze jej o tym powiedzą ja nie mam odwagi a testu ciążowego też kupić nie moge bo mieszkam w małym miasteczku i w aptece mnie znają i moje koleżanki też po prostu nie wiem co robić doradźcie!

Gość gość
udaj ostry ból brzucha. rutynowo wtedy robi się w szpitalu usg.

Gość gość
No wiem a jak mi dadzą jakiś zastrzyk od bólu a mnie nic nie boli to coś sie stanie dziecku?

Gość gość
Dlaczego podejrzewasz, że jesteś w ciąży?

Gość gość
moga cie zapytac za wejsciu czy jest prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy, po prostu powiesz

Gość gość
Bo ostatni okres był skąpy i trwał 2 dni a poza tym słabo mi i albo mam paranoje ale wydaje mi sie że mam większy brzuch a sie nie obżeram gdybym była w ciąży to by był 2 miesiąc a do tego g***townie straciłam apetyt nie zmyślam tylko po prostu wszystko wskazuje na to że jednak jestem w ciąży

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. 🖐️ Do książek!

Gość gość
Ale wtedy też są krwawienia

Gość gość
nie histeryzuj, tylko zrób test ciążowy. poproś kolezanke zeby Ci kupiła, albo pojedź do innego miasteczka. Mozesz tez kupic na allegro przecież