Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby moją dziewczyne napadli nocą na ulicy to bym nic nie zrobił tylko UCIEKŁ

Polecane posty

Gość gość

Kobieta nie jest warta ryzykowania życia. Takie życie. Kapitalizm i liberalizm, każdy martwi się o swoją doope. Stanąlbym jedynie w obronie dziecka (gdybym miał) i matki, która mnie urodziła. Smieszni są faceci, ktorzy umierają w obronie swoich cipek a one po jego smierci zamiast zyc samotnie jako wdowa szukają nowego fagasa

Gość gość
Mam nadzieję, że jak Ciebie ktoś napadnie to też nikt nie stanie w Twojej obronie.

Gość geriatryczne TWA
a wiec synku zakladamy slinieczek i jedziemy: lyzeczka za mamusie, lyzeczka za tatusia :P, :P, :P

Gość gość
wiekszosc normalnych facetów by ucieklo

Gość lost_case
ja ostatnio szlam z przyjacielem, akurat na stadionie cracovii byl mecz, stalo mase kiboli, a ten do mnie mowi: 'zakryj sie (mialam bluzke z dekoltem) bo jakby co ja cie nie uratuje' tacy sa faceci :D ale szczerosc trzeba docenic ;)

Gość Taisa
No to jesteś c**a,a nie facet.I współczuję twojej dziewczynie,ile ty masz lat w ogóle?10?

Gość gość
a mój stanął w mojej obronie:P uważam że to normalne.

Gość gość
gość a mój stanął w mojej obroniejezyk.gif uważam że to normalne. xxxx Widocznie jesteś coś warta ale nie oszukujmy się większość dzisiejszych kobiet nie ma nic do zaoferowania mężczyźnie po za seksem a seks jest wszędzie dostępny choćby w internecie.

Gość gość
też bym stanął tylko w obronie matki i rodzeństwa, dziewczyna to jest obca osoba niech dzwoni do brata

Gość gość
po prostu to zrobił i później twierdził że byłoby to dziwne gdyby zostawił mnie samą. Inna sprawa że nic się nikomu nie stało ale równie dobrze mogło

no nie wiem, ja bym nie dal mojej skrzywdzic. tylko wy jestescie glupie bo jak sie wam mowi uciekaj to swoi i sie kloci. k***a mac no... :o

Gość Taisa
Masz chyba jakiś problem z kobietami,skoro uważasz że każda kobieta to k****.Widocznie nie spotkałeś jeszcze normalnej osoby.Z drugiej strony swój do swego ciągnie.