Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Żurawka pospolita

Brodawki płaskie na dłoniach

Polecane posty

Gość Żurawka pospolita

Od lat mam na dłoniach- wewnętrznej powierzni setki małych kropeczek- wielkości pół milimetra , milimetr, są jakby pod skóra- takie woskowe przezroczyste. Masakra, jak miałam kurzajkę zwykłą duża 5 mm to wystarczył ocet z cebulą, dwa dni wypalone, odpadła i nie odrsła. A te małe badziewia się rozsiały. One są prawie niewidoczne, ale drażnią mnie, że są wirusowe i mogę innych zarazić, szczególnie , że moja matka i ojciec też na dłoniach mają takie kropeczki, chociaż nie w takiej ilości. Nic na te płaskie małpy nie działa- ani apteczne preparaty, ani domowe sposoby, zawsze odrastają nawet jak do mięcha wypalę, a że ich jest setki to musiałabym chyba całe dłonie w kwasie moczyć. Ciekawi mnie czy wiele osób ma takie brodawki na dłoniach, bo wszędzie można czytać tylko o tych dużych wystających, a moje są widoczne jak nakremują dłonie albo od wody naskórek jest rozpulchniony. Mają pół milimetra. Kto czyta mojego posta niech uważnie przyjrzy się wewnętrznej stronie dłoni i poszuka miniaturowych koloru skóry kropeczek- jak kropeczki z wosku i da znać na forum. A jak ktoś wygrał walkę z tym niech da przepis.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować