Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enzzinho

Nic nie dostalem na 18tke i mama prawie zapomniala o moich urodzinach

Polecane posty

Gość enzzinho

Siema, mieszkam we Wloszech mam juz 18 lat... 21.09.13 byly moje 18 urodziny... nie naleze do rodziny bogatej.. ani tej biednej.. 21, wstalem do szkoly.. juz na FB mialem caly spaaaam wiadomosci na temat zyczen.. bylo mile.. jednak czekalem na te od mamy.. ktorych nie dostalem prawie ze... O urodiznach pamietal moj brat.. ktory przypomnial mojej matce.. i dopiero wtedy zlozyla mi zyczenia... Nie mialem przyjecia.. bo nie chcialem aby wydawali na to kase... jednakze nie dostalem zadnego prezentu.. od nikogo... na te 18 urodziny.. i od matki dostalem dopiero kolo 22 zyczenia.. a od taty na drugi dzien. Mile prawdaz ?? prosze o wypowiedzi na ten temat... rozkredzcie temat.. pogadajmy sobie fajnie :)

Gość gość
Moja mama na moje 21 rodziny miała mi kupić kosz na brudą bielizne albo jakieś spodnie i do tej pory ich nie widzę chociaż urodziny miałam w czerwcu..ale wiem, że nie ma pieniędzy i ma wiele innych spraw na głowie zmartwień żeby o tym tak myśleć..i jakoś nie mam do niej żalu...na 18 urodziny też nawet życzeń nie dostałam to akurat pamiętam..nigdy mi rodzina nie składa życzeń ani prezentów..nic..

Gość gość
dzieci w Afryce głodują, a ty się obrażasz na rodziców, bo nie pamiętali o urodzinach! A kto cię wychował? Karmił i utrzymywał przez tyle lat? Kto wstawał w nocy kiedy byłeś niemowlakiem i tulił do snu, przewijał?Nooo!

Gość gość
masz już 21 lat, rodzice nie będą się już z Tobą cackać jak z dzieckiem. i na ch*j się chwalisz, że mieszkasz we Włoszech, maminsynku?:O

Gość enzzinho
wiesz... j***c ten prezenet.. ale przykre jest to ze na takie 18 urodizny nie zlozyli mi wiekszsoc rodziny zyczen.... potem idziez do szkoly mowisz ze nie robiles przyjecia to raz.. a dwa wypytuja cie co dostales.. mowisz ze nic.. ?? klamiesz ??? no nie wiem co ty mowisz.. bo ja nie umiem klamac.. a mowic ze nic i ze matka o nich zapomniala to wydaje mi sie smiesznie przykre.. co do bogactwa.. moj ojciec zarabia 5000 euro matka 1000... nie wydaje mi sie ze nic nie mogli mi kupic.. zaczynajac od tego ze zycie we wloszech kosztuje kolo 1200 euro.

Gość tepy narodzie
moze cos narozrabialas i sie chca zemscic ?

Gość enzzinho
wydaje mi sie ze tu wchdoza jakies pleby... napisalem ze mieszkam we Wloszech.. to nie wydaje mi sie chwalenie.. ale chyba jestes jakis jebniety... i czytaj uwaznie..bo nie mam 21 lat.. chyba ze nie umiesz liczyc pajacu plebsie kretynie je***

Gość gość
morda, smarkaczu:D

Gość gość
Moja co roku zapomina o moich imieninach. O urodzinach pamięta, ale życzenia są właściwie takie aby jej było dobrze i miło i aby jej się marzenia spełniły, a nie moje, coś w stylu: życzę ci abyś była miła i przyznała mi rację, bo ja się nigdy nie mylę, jeszcze doda coś, żeby mnie wkurzyć i upokorzyć i że się nie nadaję do niczego...więc sam widzisz, że nie są to fajne życzenia dla mnie, ale pasmo bzdur i wierz mi, że się za każdym razem zdenerwuję, a jestem już po 30. Teraz ograniczyłam kontakt z rodzicami, a właściwie nie widziałam matki od roku.

Gość enzzinho
naucz sie czytac.. g***ixie.. napinaczu internetowy.. k***a menda j****a peirdolona w d*pe.. idz chochla wpierdalac makaron .. albo lepiej d***m wciagac make.. bo ci dobrze wychodzi.. p*****lniety czlowieku.. ponizasz caly narod Polski platfusie z*****y.

Gość enzzinho
zlewie na spermę ty! nie dostałem prezentu, a mieszkam z matką w jednym pokoju

Gość gość
nie ma sie co denewowac na innych piszacych to nie nasza wina ze rodzice zapomnieli

Gość gość
a ja na 11tke nic nie dostałam :'(