Gość Eva26fr Napisano Wrzesień 24, 2013 Czesc dziewczyny! jak wiele z was mam problemy z ustami po wstrzyknieciu aquamidu (ktorego pomieszalam z innym produktem, kilka lat wczesniej). Lekarz w Warszawie oczywiscie zapewnil,ze nic mi nie bedzie... podwojna dawka .Biale grodki , obrzeki od kilku lat, a na koniec jeszcze sie przemiescil w bok,wystajac w jednym kaciku ust. W zeszlym roku zdecydowalam sie go usunac,po przeczytaniu o skutkach ubocznych itd. Zrobilam to w Rzymie, na miejscu zdecydowalam sie na gorna warge,poniewaz nie bylam pewna zabiegu. Ciecie laserem na calej dlugosci od srodka w znieczuleniu miejsowym,zabieg trwal ok 30 min, robilo go dwoch lekarzy,poniewaz drugi" trzymal warge".Lekarz pokazal mi zolta ropna grudke,ktora udalo mu sie wyciagnac. W sumie rana goila sie 3 msc. Usta byly mniejsze przez kilka msc. Dzis mam nadal zapalenie tylko ze bez grodki. Czy ktoras z was byla moze lub wie o klinice szczekowo-twarzowej w Zurichu? Slyszalam na forum ze jest najlepsza i zajmuja sie tylko tym. Dzieki z gory, piszcie, chetnie odp na pytania i wybiore sie z kims to bedzie chcial jechac.na zabieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach