Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka1990b

Moj facet dzisiaj mnie zostawil

Polecane posty

Gość migotka1990b

No właśnie... Tak jak w temacie... Mój związek, który był dla mnie "idealnym" dzisiaj przestał istnieć... Mój facet zerwał ze mną przez: smsa!! A wydawało mi się, że to jest właśnie ten jedyny... Jak się okazało myliłam się... A jeszcze w weekend wszystko było tak dobrze między nami... Nie wiem co się stało. Napisał mi dzisiaj, że niestety, ale On ze mną nie chce juz być, że możemy zostać tylko kumplami... Że nie potrafił mi tego powiedzieć wprost... Niestety nie mogłam zadzwonić do niego - praca ;// Napisałam do niego, że to chyba jakiś żart, zaczęłam pisać jak bardzo go kocham itd... Napisał że zadzwoni po pracy.. No i cisza... Nie dzwoni... A ja od rana płacze... zrobiłabym wszystko żeby z nim być... Kocham go bardzo mocno i wiem że naprawdę wielę dla niego w stanie jestem zrobić... Doradzcie co robić... ;(

Gość Pani Joanna
coz idealy nie istnieja :) idealne zwiazki tez nie

Gość gość
Super! Cieszymy się twoim szczęściem :)

Gość LagoR
Bardzo Ci współczuję, jednak spróbuj naprawić związek! Spytaj się czy możecie zacząć od nowa! Spróbujcie dać sobie 2 szansę.

Gość migotka1990b
No wlasnie pytalam go o 2 szanse... powiedzial ze jak narazie chce zebysmy zostali kumplami...

Gość jebak
LagoR zamknij modre i kruwa wyprdalaj stad c'nie?

Gość migotka1990b
On bardzo dobrze zarabia, jak z nim bym się ozeniła to bym nie musiała w ogóle pracowac :(

Gość jebak
ty też migotka1990b zamknij twrz

Gość prawdziwy męzczyzna
na razie chce zebyscie zostali kumplami, bo widocznie ma na oku jakąs du.peczke do przelecenia :D jak mu sie ona znudzi- wtedy da ci drugą szansę :D:D

Gość migotka1990b
podszyw... ;/ nie wiem czy mam teraz za nim "latac" czy po prostu odpuscic i poczekac na to co on zrobi... jesli choc troche zalezy mu to bedzie chcial to naprawic...

Gość gość
głupie baby :) zostawia się was jak ma się dosyć waszej osoby, a nie po to by dawać drugą szanse

Gość migotka1990b
przez to rozstanie bardzo się denerwuję i mam owcze stolce oraz wyjątkowo cuchnące gazy :(

Gość julka19xx
powinnas sie cieszyc ze odszedł, taki cham ze nawet nie raczyl zakonczyc zwiazku normalnie tylko jak gimbaza przez smsa. Nie pisz do niego i nie spotykaj sie z nim.niedługo docenisz los że nie ma juz tego frajera obok.

Gość gość
p*****l kretyna, co to za facet co zrywa przez sms? bo nie potrafi ci powiedziec tego w twarz? blgam, jak on kiedys bedzie roziwazywal duzo wieksze problemy skoro nie potrafi zerwac z toba jak na doroslego przytalo, nawet nie czuj sie winna, szukaj nastepnego ;)

Gość lilililililil
Nie lataj za nim, zamiast coś zdziałać odbierze to jako coś żałosnego. Natomiast powiedz mu, że niezależnie od wszystkiego wyjaśnienia Ci się należą. Skoro wydawało się że wszystko jest pięknie, a tu nagle taka akcja z jego strony, znaczy że Cie oszukiwał, nie był szczery, wiec nie rozpaczaj po nim. Związki czasem nie wychodzą, coś czasem nie gra, ale daj spokój....zrywanie przez sms(!) Dobrze, nie miał jaj zeby zerwać jak facet, to niech Ci teraz powie dlaczego nie dawał Ci sygnałow wcześniej i co wg niego źle zrobiłaś. Gadka o kumpelstwie jest tylko na odwal się. Nie rozpaczaj po nim dziewczyno, bo nie warto. Wiem że dzisiaj Ci cholernie przykro, ale za miesiąc czy dwa będzie już inaczej, zobaczysz sama.

Gość gość
nie masz czego żałować,facet nie jest wart twoich łez

Gość kociaraaa
Długo byliście razem? Nie rób już nic - poza żądaniem o wyjaśnienia.

Gość gość
jak twoj facet jest z Katowic to ci powiem czemu z toba zerwał :) pozdro