Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 81ola

zapalenie korzonków szyjnych

Polecane posty

Gość 81ola

witajcie. wczoraj bylam na szpitalnym oddziale ratunkowym bo strasznie mi cierpnie szyja w srodku, lekarz zdiagnozowal zapalenie korzonkow szyjnych i przepisal tabletki diclac duo 75. niestety bol nie ustepuje i jest coraz gorszy,nie jestem w stanie spac przez niego. do tego chyba zatoki tez zaczynaja mi szwankowac,rano w kazdym razie mnie bolaly. dzwonilam do lekarza ze szpitala i powiedzial,ze podstaw do polozenia mnie na oddzial nie ma i mam sie zglosic do poradni neurologicznej gdzie bede czekac z kilka miesiecy pewnie. bol jest na tyle ostry,ze nie moge normalnie funkcjonowac a co gorsze nie widze duzej poprawy od kiedy zaczelam brac tabletki no i bol promieniuje pod pachy, szyja z tylu zesztywniala na maxa. moze isc do lekarza rodzinnego i zarzadac jakis zastrzykow? lekarz mi powiedzial,ze zagojenie moze trwac 2,3tyg.gdzie czytalam na necie kobiety co zaleczyly w tydzien. bol zdominowal me zycie od czw.i mam go juz dosc. podpowiedzcie zatem cos,prosze.

Gość gość
idź do drugiego lekarza ciekawe, co zdiagnozuje i nie załamuj się... a smarowałas mazidłem przeciwbólowym/kup w aptece/

Gość gość
współczujęnie znam się na chorobach ale mój rodzinny, jak nie mogłam usiąść zapisał zastrzyki Olfem i zaraz po iniekcji poszłam do domu o własnych siłach...pomogły

Gość 81ola
co do mazidla rozgrzewajacego to mama mi przywiezie vick vapo rub. myslicie to pomoze choc troche? dziekuje za info o zastrzykach.

Gość gość
na ból stosuje Voltaren gel

Gość 81ola
o wlasnie myslalam o tej masci dzis. jutro kupie w aptece.

Gość gość
na stan zapalny dobry jest żel chłodzacy Lioton 1000

Gość 81ola
dziekuje, spytam w aptece jutro

Gość gość
Trż to mam a mam 13 lat i okres a na w-f normalnie szok ćwicze a tu kapło coś patrze a to mi z gaci