Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaania

Jakie zabawki dlaa szesciolatki

Polecane posty

Gość aaaaaania

Jak w temacie, ile wydajecie na jednego sześciolatka i co kupujecie na mikołaja i gwiazdkę (dla dziewczynki).

Gość mama szesciolattki
Moja corka mnie zaskoczyla bo znalazlam dzis podczas scielenia lozka jej list do mikolaja pod poduszka. Chce dodtac ksiazke do projektowania strojow. Widziala taka w smyku cos 40 zl kosztowala wiwc problem z glowy bo dostanie ksiazke a na gwiazdke nie mam pojecia co. Mysle ze cos do 100 zl maksymalnie.

Gość aaaaaania
myślałam raczej o niewielkim wydatku w postaci siekiery lub taniego noża z biedronki. w ostateczności może być piła spalinowa

Gość aaaaaania
Moja ma zestaw do projektowania trojów z Barbie, bardzo to ja interesuje ale chyba juz sie wyżyła i narazie nie ma weny :) Mam dosc glupi problem. Jestem samotna matką ale mam wrazenie ze musze wydawac krocie na mikolaja i gwiadke. Naogladalam sie ze w stanach to kredyty na ta okazje biorą i mi odbiło od tegol. Nie wiem ile mam wydawac na ta okazje, moglabym wykrzesac 900zł ale wtedy to bede splukana.

Gość aaaaaania
ktos sie podemna podszywa, nieladnie.

Gość gość
ale ci się nudzi.. marne provoooo

Gość aaaaaania
właśnie się zastanawiam, czy byłoby dobrze, żeby kupić jej Kena z wielkim kutongiem :D

Gość mama szesciolattki
900 zl na mikolaja? Po co? Dlanie zbedny wudatek jesli nic konkretnego nie ma wymarzonego to przepuscic tyle kasy na p*****ly bez sensu. Wiafomo swieta magia prezenty ale bardziej cieszy robienie pierniczkow niz drogie zabawki ktore w efekcie laduja w kacie. Kupuje czasem mojej drogie zabawku np ostatnio tablet za 1000 zl ale wiedzialam ze twgo bardzo chce uznalam ze przyda sie zarowno jej jak i mnie i mezowi a ponadto nie ma na niego wylacznosci zeby nie bylo ze tylko gra w gry. Daje jej na godzine trzy razy w tygodniu i wszyscy sa szczesliwi. Zwlasza jeslu cie nie stac nie wydawalabym takich pieniedzy na prezent. Kup jakac kreatyqna zabawke np zestaw klockow lego friends do tego ksiazeczka np holly webb i jest super prezen a wydasz okoli 100 zl.

Gość aaaaaania
Moja córka dostala juz w tamtym roku 2 zestawy z lego friends ale okazało sie ze moje biedne dziecie marzy o d*plo ,,palac ksiezniczki,, (160zł) oprocz tego marzy o pociągu kucyków z Ponny, domku z windą dla lalek barbie i kuchnię dla dzieci. To ja popelnilam blad wychowawczy bo mała nie zna wartosci pieniadza. Poki jest w zerówce trzeba by ja zaczac zaznajamiac. A Ty ten tablet kupilas dla 6tka?

Gość mama szesciolattki
Tak bo spedzila kulka tyg w szpitalu i jej sie nudzilo wiec kupilusmy jej zeby mogla geac w gry i ogladac bajki. Ma takiego stworka POU ktorym sie opiekuje. Fajne to jest, jak tamagucci. Moja tez marzy o wszystkim co widzi w reklamie to normalne dzieci tak maja ale taka moja rola zeby jej wyjasniac co jest warte swojej ceny i sie przyda a co sie nie sprawdzi. Domku dla lalek jej nie kupie ani zadntch plastikoeych duzych zabawek bo dostala od sasiadki wyspe polly i sama widziala jaki to szajs i ze sie wcale nie bawila tym. Za to kupilam niedawno w ikea mebelki dla lalek i super sprawa. Pieknie sie bawi nimi ustawia na szafce pokoik i sie bawi. Pi co taki klamot jak domek dla lalek? Ogolnie wystrzegamy sie takich zabawek ktore maja duze gabaryty bo wiadomo ze zabawki szybko sie nudza i potem pikoik zagracony takimi wielkimi klamotami. Male rzeczy latwo schowac i za jakus czas znow mozna wyjac. Klocki d*pli sa fajne. Niby dla malyszkow ale moja corka lybi sie z rodzenstwem nimi bawic. Poszukaj na allegro palacu jixin jest jakosci lego a duzi tanszy i krolewna ma wlisy do czesania i zdejmowana sukuenke.

Gość aaaaaania
dzieki za podpowiedz z tymi klockami jinx bo mnie przerazają ceną oryginalne d*plo. Ogolnie klocki lego maja jakies szalone ceny. Mówila jeszcze ze chcialaby tego chomika na niby, oraz chce petshopów z domkiem. Na szczescie jest na tyle rozadna ze mówi ,,mamo sama zdecyduj, ja chce miec niespodzianke,,.

Gość gość
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gość
pooglądaj z dzieckiem zabawki na listdomikolaja.pl, może coś się spodoba i sobie wybierze;)Ja tak robiłam, oszczędziłam sporo czasu i nerwów, a Ty nie będziesz musiała się zastanawiać czy dziecko będzie zadowolone ;)

Gość LoNtka
też tak robiłam z siostrzenicą ostatnio :) oszczędziłam masę czasu....pooglądała, powybierała i z głowy. A ja może wygram w ich loterii świątecznej jakąś zabawkę albo bon na zakupy to już będę miała ułatwienie przy zakupach na święta;)

Gość gość
moja prawie 6latka polubila ostatnio monster high, ma juz 2 lalki i 2jej kupilam z mysla o swietach, dostanie jeszcze drewniany domek dla lalek bo te co miala od kilku lat juz jest zdezelowany, no i pewnie jeszcze inne p*****ly, mam dwoje dzieci i przeznaczam ok 500zl na kazde dziecko, ale my w swieta jestesmy sami wiec dzieci dostaja prezenty tylko od nas

Gość Hankabanka
polecam pomysł z tą stronką listdomikolaja.pl, sama też to sprawdziłam w zeszłym roku:) a przy okazji wygrałam też zabawkę w loterii, więc moje dziecko miało dodatkowy prezent haha

Gość gość
moja ma 7 lat ale to niewielka róznica :) kupiłam jej lalke Equestria Girls Pinky Pie :) bedzie zachwycona:)