Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka_el

W kropce Proszę o radę

Polecane posty

Gość ka_el

Jestem po raz pierwszy na tego typu forum. Chciałabym prosić o radę kogoś, kto mnie nie zna i kto nie przytakuje każdej mojej decyzji, nie powie wprost co o tym myśli, bo boi się, że mnie urazi. Mam 22 lata, studiuję i pracuję. Rok temu zerwałam swój 3 letni związek. Nie ułożyło się nam. Dokładnie kilka dni po zerwaniu poznałam chłopaka, z którym się zaprzyjaźniłam. Niczego nie oczekiwałam, na nic nie byłam gotowa. Potrzebowałam chyba kogoś kto powie mi miłe słowo, przytuli. Mamy ze sobą kontakt od tamtego czasu. Ma dziewczynę. Nie układa im się. Widzieliśmy się niedawno i powiedział, że mnie kocha. Nie wiedziałam co mam zrobić, po prostu go przytuliłam. Nie wiem co do niego czuję, na pewno jest mi bliski, ale to chore, że tak się zachowuje. Wszystko jest niestety bardziej skomplikowane, bo od pół roku spotykam się z chłopakiem, który ostatnio powiedział mi, że nie interesuje go związek. Dostałam podwójnego szoku, bo przecież zachowujemy się jak para, znamy swoich znajomych, widujemy się kiedy to tylko możliwe. Nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak, czy w dzisiejszych czasach faceci są zupełnie nieodpowiedzialni i bawią się czyimiś uczuciami. Proszę o nie wypisywanie głupich komentarzy. Zależy mi na szczerych opiniach.

Gość gość
Seks byl? To wazne pytanie.

Gość gość
Hm to troszke frajerowato;/ ale teraz tacy sa nieodpowiedzialni;/ Tez sie moj zachowywal jak w zwiazku tylko seksu nie bylo a co do czego to suprise bo nie chce zwiazku haha:)

Gość ka_el
Nie rozumiem takiego podejścia. Jeżeli się z kimś już spotyka od ponad pół roku i mówi się, że nie chce związku. Nie fair. Nawet sobie nie wyobrażam jak teraz można komuś zaufać, bo przecież po jakimś czasie może zrobić tak samo...

Gość gość
Pewnie wszystko bylo i potem nagle, ze sie zwiazku nie chce, frajerstwo. Do "mojego" mam szacunek chociaz za to, ze do lozka nie ciagnal bo calkiem bym wiare w ludzi stracila...

Gość gość
A ten przyjaciel? Hmmm? Nic nie czujesz??

Gość gość
Najpierw seks, a potem pytasz o związek ? Kiedyś najpierw brało się ślub, a dopiero potem był seks...

Gość ka_el
Ma dziewczynę, nie chcę robić jej świństwa. Tak więc staram się nie brać takiej opcji pod uwagę. Z drugiej strony skłamałabym, że nic nie czuję. To trochę dziwna sytuacja, bo spotykamy się z kimś innym, a cholernie widać, że nas do siebie ciągnie. Nie chcę, żeby to wyglądało, że kogoś na siłę szukam, ale to po prostu jest dla mnie trudne.

Gość gość
Eh nie wiem. Zdecyduj sie czy go chcesz i wprost powiedz. Trudno. Dziewczyna i tak skrzywdzona jesli jej nie kocha. Powodzenia. :)

Gość ka_el
Takie słowa nie pomagają, wiem, że lepiej byłoby z tym poczekać, ale to nie zawsze tak wychodzi

Gość ka_el
Dziękuję Ci za słowa otuchy :)

Gość gość
Nie ma sprawy;) Dobrze przemysl i szczera rozmowa z przyjacielem. :) Bo tak szczerze to przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna ma ciekawa nazwe - milosc. Dobra uciekam pa:)!