Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skakanka

Polecane posty

Gość gość

czy myślicie , ze skakanie na skakance jest dobre w spalaniu ogromnej fałdy na brzuchu ? polecacie ? ok 30 min dziennie wystarczy ?

Gość Ewelina099
Może to ci się udać. Tylko ćwicz co najmniej przez 35 - 40 minut. Codziennie. wtedy efekty będziesz mieć. Możesz ewentualnie wesprzeć się suplementem wspomagającym redukcję tkanki tłuszczowej ( jak ten http://nutrina.pl/28,slimette.html ) Wtedy będzie ci łatwiej. Pozdrawiam.

Gość aguti
nieee, przy skakaniu na skakance potrzebne jest coś co na prawdę podniesie ciepłotę ciała, wtedy będziesz więcej spalać,np. figurę extraslim możesz używać, ma delikatny skład,ale naturalny i dobrze działający. w każdym razie powinnaś skakać co najmniej 40min...i uważaj na stawy !

Gość Olcia Dubicka
Jak już to minimum 40 minut a najlepiej godzinę w ciągłym ruchu. Inaczej tylko w przypadku na czczo zaraz po obudzeniu bo masz mniej glikogenu i możesz ćwiczyć mniej to wystarczy 30 minut :) Mi pani dla której opiekuję się dziećmi zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze pojemnik w podarunku a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I takim sposobem po miesiącu straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak dowiedziałam się że tabletki zostały zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie analizy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co jeszcze zwiększa mój spokój