Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podróbki sukien w salonach

Polecane posty

Gość gość

Chodze po salonach ,szukam sukni i widzę że nawet w tych markowych salonach są podróbki z Chin,suknie z metką ,,made in China ,,to podróbki a sprzedawczynie próbują wmówić że to fabryka włoska jest w Chinach,są idiotki które uwierzą i kupią podróbę,ha ha ha

Gość gość
ja tez zauważyłam ,bo zwracam uwagę jak się pierze te suknie,szukam takiej którą można prać w wodzie a nie chemicznie

Gość gość
każdy idiota wie że made in china to podróbki,niektóre idiotki dają się nabrać ,bo niektóre suknie mało się różnią od orginału

Gość gość
ot idiotki,dopiero teraz widza podróbki

Gość gość
moja byla szyta we wloszech i taka ma tez metke, nawet poszlam sprawdzic:) chociaz juz i tak po slubie:)

Gość gość
no i co że kupią podróbę? Jakie znaczenie ma to, gdzie suknia została wykonana? Jeśli dobrej jakości to nie wiem o co wam chodzi. Może akurat taka chińska suknia będzie tańsza a równie dobra jak włoska, polska, czy inna, w czym widzicie problem? Bo chińska?

Gość gość
ja widzę problem bo salony oszukują,sami sprzedają suknie z Chin i nabierają biedne dziewczyny

Gość gość
Jakie podróbki? Podróbka jest wtedy kiedy dany produkt jest sprzedawany jako konkretnej marki, a nie został przez nią wykonany (ewentualnie, kiedy do złudzenia naśladuje daną markę). Na metce jest napisane że sukienka jest uszyta w Chinach, nikt tej informacji nie fałszuje więc nie wiem w czym problem, a że firma włoska- inna sprawa. Polski New-Men (garnitury męskie,również ślubne) też ma dużą część produkcji w Chinach (kiedyś produkty szyte tylko w Polsce). Z tego co wiem to wyroby nie straciły na wartości i jakości. Sama pracowałam w polskiej firmie która szyła jako podwykonawca ubrania dla szwedzkiej firmy- kontrola jakości porządna, wykonanie też, według ich standardów. Wiadomo że wybiera się produkcję tam gdzie kosztuje ona niewiele, co nie znaczy że sukienka rozleci się po godzinie.

Gość gość
salony sprowadzają suknie przez internet płacą mało bo to chinskie ,wiadomo chinszczyzna tania a sprzedają 100 razy drożej,więc po uj iśc do salonu lepiej samej zam ówić

Gość gość
ha ha ha,chinskie podróby sie odezwały