Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

podr贸bki sukien w salonach

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Chodze po salonach ,szukam sukni i widz臋 偶e nawet w tych markowych salonach s膮 podr贸bki z Chin,suknie z metk膮 ,,made in China ,,to podr贸bki a sprzedawczynie pr贸buj膮 wm贸wi膰 偶e to fabryka w艂oska jest w Chinach,s膮 idiotki kt贸re uwierz膮 i kupi膮 podr贸b臋,ha ha ha

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja tez zauwa偶y艂am ,bo zwracam uwag臋 jak si臋 pierze te suknie,szukam takiej kt贸r膮 mo偶na pra膰 w wodzie a nie chemicznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ka偶dy idiota wie 偶e made in china to podr贸bki,niekt贸re idiotki daj膮 si臋 nabra膰 ,bo niekt贸re suknie ma艂o si臋 r贸偶ni膮 od orgina艂u

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ot idiotki,dopiero teraz widza podr贸bki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja byla szyta we wloszech i taka ma tez metke, nawet poszlam sprawdzic:) chociaz juz i tak po slubie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i co 偶e kupi膮 podr贸b臋? Jakie znaczenie ma to, gdzie suknia zosta艂a wykonana? Je艣li dobrej jako艣ci to nie wiem o co wam chodzi. Mo偶e akurat taka chi艅ska suknia b臋dzie ta艅sza a r贸wnie dobra jak w艂oska, polska, czy inna, w czym widzicie problem? Bo chi艅ska?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja widz臋 problem bo salony oszukuj膮,sami sprzedaj膮 suknie z Chin i nabieraj膮 biedne dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie podr贸bki? Podr贸bka jest wtedy kiedy dany produkt jest sprzedawany jako konkretnej marki, a nie zosta艂 przez ni膮 wykonany (ewentualnie, kiedy do z艂udzenia na艣laduje dan膮 mark臋). Na metce jest napisane 偶e sukienka jest uszyta w Chinach, nikt tej informacji nie fa艂szuje wi臋c nie wiem w czym problem, a 偶e firma w艂oska- inna sprawa. Polski New-Men (garnitury m臋skie,r贸wnie偶 艣lubne) te偶 ma du偶膮 cz臋艣膰 produkcji w Chinach (kiedy艣 produkty szyte tylko w Polsce). Z tego co wiem to wyroby nie straci艂y na warto艣ci i jako艣ci. Sama pracowa艂am w polskiej firmie kt贸ra szy艂a jako podwykonawca ubrania dla szwedzkiej firmy- kontrola jako艣ci porz膮dna, wykonanie te偶, wed艂ug ich standard贸w. Wiadomo 偶e wybiera si臋 produkcj臋 tam gdzie kosztuje ona niewiele, co nie znaczy 偶e sukienka rozleci si臋 po godzinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
salony sprowadzaj膮 suknie przez internet p艂ac膮 ma艂o bo to chinskie ,wiadomo chinszczyzna tania a sprzedaj膮 100 razy dro偶ej,wi臋c po uj i艣c do salonu lepiej samej zam 贸wi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ha ha ha,chinskie podr贸by sie odezwa艂y

Udost臋pnij ten post