Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty dzieciece Nylon Red z CCC

Polecane posty

Gość gość

Kto z was kupował buty dziecięce Nylon Red z sieci CCC? Jakie one są w użytkowaniu? Czy poci się stopa? Czy są trwałe i się nie rozlecą w czasie intensywnej eksploatacji (dziecięce zabawy i gry, wiadomo)?

Gość gość
Stopa się poci. Mogą się rozwalić po miesiącu lub wcześniej. Ogólnie nie polecam. Raz kupiłam i nigdy więcej.

Gość gość
Aha. Dzięki za odpowiedz.

Gość gość
CCC to największe goowno. Jakość byle jaka a ewentualne reklamacje pożal się boże zawsze udowodnią,że obuwie zużyte. Już 3 x walczyłam z nimi bezskutecznie, więcej nie będę. Buty zimowe kupione na początku listopada nawet prawdziwej zimy nie dotrwały. 150 zł a poschodziło z nich wszystko co mogło zejść :o Większość tych firm z CCC też jest w Deichmanie, a tam idziesz reklamować i wybierasz nowe, bez cackania się.

Gość gość
Dzięki za wartościowe informacje!

Gość gość
ostatnio kupilam sobie bambosze tej firmy bo juz mi stopy w koncowce ciazy w zadne inne buty nie wchodzily. mnie sie noga poci bardzo. na szczescie to buty na gora 1 miesiac.

Gość gość
ja miałam dla siebie trampki z nylon red to jeden dzień je miałam na nodze ,tragedia w dodatku śmierdziały gumą okropnie .

Gość gość
Dzięki dziewczyny za informacje!

Gość gość
totalne g****o po miesiącu pęka podeszwa, zgięcia się rozklejają a guma na nich wygląda jak sparciała noga się poci o zwrocie kasy lub wymianie na nowe można zapomnieć jedyne na co można liczyć to że skleją je ale przy pierwszej reklamacji 2 odrzucą z powodu złego użytkowania ZLODZIEJSKA FIRMA ROBIACA Z LUDZI IDIOTOW LICZAC ZE NIKT NIE BEDZIE WALCZYL O 70 ZL A CCC WIEDZAC JAKI CHLAM SPRZEDAJE POWINNO WYCOFAC TO S****WO ZE SWOJEGO ASORTYMENTU NIE ROBIAC TEGO STAJE SIE TAKA SAMA GOWNIANA FIRMA JAK NYLON RED