Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzundzun

Przed owulacja dziewczynka po owulacji chlopiec

Polecane posty

Gość dzundzun

Czy u Was sie to sprawdzilo?

Gość gość
Nie po owu tylko tuz przed. Po owu mozna w ogole nie zdazyc. U mnie w dniu owu,kilka godzin przed-chlopiec.

Gość gość
przed owulacją i jest dziewczynka :)

Gość gość
W dniu owu - chłopiec.

Gość gość
Po owulacji to ani chłopca ani dziewczynki nie zrobisz moja droga.Ja kochając się w udanym cyklu dzień w dzień praktycznie urodziłam chłopca.

Gość dzundzun
a jak sie zorientowalas, ze jestes kilka godzin przed? z tym po owulacji chodzilo mi np. o taka sytuacje, ze test owu pokazuje wysokie stezenie lh czy tam hl i wtedy dzialamy :-)

Gość gość
jak test pokazuje 2 identyczne kreski to nadal jest przed owulacją, bo test pokazuje, ze owulacja będzie 24-36h później

Gość gość
jakie idiotki tu siedza, zajsc w ciaze po owulacji :D i wy sie chcecie rozmnazac?

Gość gość
Dokładnie test owu nie pokazuje owulacji tylko wysokie stężenie lh które jest najwyższe przed owulacją jakieś 24 h a nawet do dwóch dni przed.

Gość dzundzun
a czy przeczytalyscie co napisalam wyzej? ciesze sie, ze chociaz 2 proc. populacji, ktore stanowicie jest takie MADRE. czasem sie zastanawiam jaka frajda w tym, zeby wchodzic w kazdy temat na kafe i lapac za slowka :-) ale wazne, ze Wam ulzylo :-)

Gość dzundzun
a czy przeczytalyscie co napisalam wyzej? ciesze sie, ze chociaz 2 proc. populacji, ktore stanowicie jest takie MADRE. czasem sie zastanawiam jaka frajda w tym, zeby wchodzic w kazdy temat na kafe i lapac za slowka :-) ale wazne, ze Wam ulzylo :-)

Gość gość
Ja zawsze w dniu owulacji czuję ból podbrzusza. Jest to ból na tyle mocny i charakterystyczny, że zawsze wiem co się dzieje. W obu przypadkach "działaliśmy" w trakcie owulacji i w obu przypadkach to samo, czyli dwie córeczki:-)

Gość gość
8dc, czyli co najmniej 5 dni przed owu i chłopiec! :-)

Gość gość
Gosc z 9.15. Nie wiedzialam ze jestem kilka godzin przed owu:P Ale podejrzewalam,ze w ciagu 24h wystapi,ze wzgledu na obserwacje cyklu oraz regularne cykle. Kilka godzin po stosunku (w nocy)mialam bol okoloowulacyjny(jest u mnie tak silny,ze musze brac leki p/bolowe),szczyt sluzu plodnego a na drugi dzien sluz nieplodny.

Gość gość
Przed owulacją :) synek w dniu owulacji córka :)

Gość gość
To też zależy jakie nasienie ma facet, chodzi o to, ile ma tych "szybkich, ale krótko żyjących", a ile tych "wolnych, ale długodystansowców". Także nie tylko moment owulacji, ale też skład nasienia decyduje. / W przypadku starań o pierwsze dziecko, miałam monitorowany cykl, bo był rozjechany, także w dniu, kiedy miała dojrzały pęcherzyk lekarz mówił "działać dziś, jutro poprawić i przyjechać w 6 tygodniu ciąży". I tak też się stało. Fakt, szczęście i traf. Córka. / Druga ciąża nieco dziełem przypadku (no naszym także:p) była, ale dużo wcześniej niż w przypadku pierwszej, w sensie wcześniejszy dzień cyklu. Przy córce było to 9-10 dzień, w przypadku syna (z drugiej ciąży) pamiętam dokładnie, że to był 7 dzień cyklu, a potem dłuuuuuugo nic, bo nie składało się, także w okresie domniemanej owulacji było to raz jedyny i jest facet.

Gość gość
Cykle ok 25 dni staranko 6 i 9 dnia.. i chłopiec..

Gość gość
seks 8dc i pozniej nic, chlopiec :)

Gość gość
Ja mam cykle 27-30 dni. Owulację, dni płodne wyznaczałam korzystając z cyclotestu - komputera cyklu. Współżyliśmy 3 dni przed owulacją i urodziłam dziewczynkę

Gość gość
Starania cały miesiąc dzień w dzień - dziewczynka:)

Gość gość
Bardzo mądry gościu z 2013.09.25 - w każdą ciążę zachodzi się PO owulacji ;)

Gość gość
A jak kochamy się co 2 dzień zaczynając pi okresie zaraz to jaka może być płeć?

Gość gość
My sie staralismy bardzo dlugo az w koncu kochalismy sie dzien przed w owulacje i dzien po i wyszedl chlopiec wiec ciezko stwierdzic

Gość gość
w owulacje i dziewczynka

Gość gość
raczej przed owulką i mam wymarzonych 2 chłopców :) :)