Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Butelka avent natural przecieka czy coś źle robie

Polecane posty

Gość gość

Otoz zauwazylam od wczoraj ze z butelki sie leje miedzy plastikiem a smoczkiem wycieka mleko dlaczego? Czy powinnam zmienic smoczek? Butelki uzywam od 6 tygodni z poczatku źle wkladalam smoczek nie wyciagalam na zewnatrz butelki tylko byl w srodku i dzieki temu sie nie leje a teraz wyciagnelam normalnie i wycieka czy ktoras z mam tak miala?

Gość gość
A czy zakladasz taka obrecz na butelke przeciw kolkowa? ktora byla w zestawie? nie wiem jak to sie nazywa ale bez tego butelka przecieka, znajduje sie miedzy smoczkiem a otworem butelki.

Gość w naturalu nie
Ma tej obreczy jak sie nie myle. Mialam jedna natural i byla bez obreczy. Zwykly avent ma obrecz.

Gość gość
a zlazły wam napisy i podziałka? mi po drugim myciu z podziałki zostały nici. ta butelka to dziadostwo jakich mało i tez mi czasem przecieka.

Gość gość
ja nie wiem czym je myjesz długo używałam natural i była ok nic nie ciekło jedyny ból że szybko przestała być przeźroczysta

Gość gość
przecieka bo zle zalozylas

Gość gość
a jak mam inaczej zalozyc?

Gość gość
butelki przestają być przezroczyste bo są z plastiku! ja używam co prawda tt, ale od zupek i herbatek się zabarwił. Z "najstarszej" butelki "zlazła" podziałka. Aventa, ale normalnego używam czasem do kaszek/zupek ;)