Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zaprosiła mnie na swoją osiemnastke

Polecane posty

Gość gość

koleżanka którą bardzo lubiłem nie zaprosiła mnie na swoją osiemnastke i sie z nią pokłóciłem,powiedziałem jej że jej nie nawidze ze mi zalezalo na niej a ona mnie tak potraktowala czy nie za ostro sie zachowałem??

Gość praktyczna pani domu
Co to jest jaszczurka? Krokodyl po reformie gospodarczej

Gość gość
powiedziałeś że jej nienawidzisz i liczysz że cie zaprosi żeby był kwas na imprezie i to jej imprezie????. najpierw to ją przeproś i poczekaj co ona na to

Gość gość
naprawde ją lubilem wydawalo mi sie ze ona mnie tez ale jak widac tylko lubila ale mnie wyzyskiwac jak trzeba jej cos bylo,ale juz jest po imprezie bo juz miala a ja sie dowiedzialem po... za co ja mam przepraszac???

Mnie niby też lubili ale nigdy nie zaprosili na imprezy. Bo nie piłem i nie paliłem.

Gość gość
nawet jej prezent kupilem wczesniej bo wiedzialem ze bedzie mic 18 i wyrzucilem przy niej do koosza

Gość gość
no i co, że Cię nie zaprosiła, może zaprosiła mało osób, tylko swoją zgraną paczkę? to jakiś przymus miała? sądząc po tym jak ją potraktowałeś to wcale się nie dziwię, że Cię nie zaprosiła

Gość gość
mogłes dokładnie pisac jak sie sprawy mają. Olej ją jak cie wykorzystywała to za co ty ja lubisz?????????? zastanów się. Była impreza ok teraz nie zwracaj na nią uwagi. Przepraszać nie musisz. Jak emocje opadna to za jakiś czas możesz sobie z nia to i owo wyjaśniac

Gość gość
ahaa wiec to moja winaa haha jestescie jacys dziwni na tym forum

Gość gość
mi jak tez cos trzeba bylo to tez czasem mi pomogla ale teraz to juz za puzno ,nie chcialem zeby tak wyszlo ale stalo sie nie spalem przez tydzien po nocach i pilem i wogóle naprawde ona jest spoko i ma wielu przyjaciol widocznie mnie nie potrzebuje... nie wiem dlaczego tak zrobila

Gość gość
nie chodzi o to, że to twoja wina, że Cię nie zaprosiła ale tylko totalny prymityw wyzywa kogoś z tego powodu, wali tekstami o nienawiści i zachowuje się jak 5-latek, któremu zabrali cukierka. to była jej impreza i nie miała w obowiązku Cię zapraszać, tak jak pisałam - może zapraszała tylko kilka najbliższych osób?

Gość gość
hm ciekawe jak bys sie Ty czula gdyby najblizsza osoba twojemu sercu tak zrobila

Gość gość
a propo zaproszonych gosci byly tez takie osoby z ktorymi kilka razy sie widziala bo wiem...

Gość gość
co znaczy ze nie jestem atrakcyjny pustakuuu??

Gość gość
to jak juz ktos nie jest atrakcyjny to nie ma prawa na przyjemnoscii?

Gość gość
może podsłuchała plotki, że masz małego :)

Gość gość
to jej impreza i mogła zapraszaszać sobie na nią kogo chciała. Ty zaproszenia nie dostałes więc raczej gówno znaczysz w jej życiu. A to że ty za nią latasz to nie znaczy że ona ma obowiązaek to odwzajemniać

Nie znam Cię więc skąd mam wiedzieć? Jeśli na imprezie byli sami atrakcyjni goście, a Ty jesteś 'sredni' to kto by chciał z Tobą choćby pogadać?

Gość gość
No to widocznie tylko ty ją lubiłeś. a takie zachowanie przystoi narwanemu 12 latkowi, a nie dorosłemu facetowi