Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MariaAntonina26

Moja dieta

Polecane posty

Dziś dzień rozpoczęłam zielona herbata i teraz jem pol miseczki owsianki ale juz później Maślanka i kefir nic więcej ;)

Ejka! Ja dzisiaj dzień z waflami ryżowymi. Na obiad zdrowa zapiekanka z brokułami, ziemniakami i mięsem z kurczaka. Dzisiaj mam dużo gorszy kaszel kurde! Przez te piwo pewnie. Co tam u was?

Dziewczynki, coś cicho u nas ostatnio :( Zonko, co tam u ciebie?? YoUstyna, co ty tam porabiasz? Gabriela, mam nadzieję, że dzisiaj grzecznie ;D Ja teraz kawę piję bo mam przerwę w pracy. Potem do domu i gorąca kąpiel :P.

Gość zonka_zonka
witajcie:):) u mnie jak po pierwszym dniu ubylo mi na wadze 0,9kg ... wiem wiem to przezto ze skonczyla mi sie juz @ i moze dlatego spadlo. Choc od wczoraj uzywam: figura no-apetitte i staram sie nie opychac jedzeniem:D I juz drugi dzien bez slodyczy bo nie planuje dzis zjesc slodkiego a jak u was?

Hejo zonka ;D Przy okresie waga może aż 2 kg skoczyć, więc wtedy nie ma co się ważyć. Ja tam do słodyczy pociągu nie mam na szczęście. Co dziwne, bo zwykle fasty i mięso mogły nie istnieć, a słodkie kochałam. Zaś teraz mam zawsze chętkę na kotlety sojowe i jogurty. Może dlatego, że biorę chrom.

Pewnie, że grzecznie właśnie piję maślankę truskawkową i zaraz idę uciąć sobie małą drzemkę bo jestem tym dniem wykończona. Wieczorem nawyżej jedno jajko gotowane i chudy twaróg + maślanka myślę, że odpokutuje za wczoraj :)

Ładnie Gabriela, choć jak dla mnie malutko chyba :D. Ja dzisiaj 2 ryżowce z szynką i pomidor na śniadanie. Zapiekankę z kurczakiem, brokułami i ziemniakami na obiad, razem z ogórkiem kiszonym. Zaś na kolacje grahamka 80g. z pomidorem, szynką i sałatą :D. I tyle na dzisiaj.

Gość zonka_zonka
ciesze sie ze trzymacie sie ladnie na diecie:):) i swietnie dajecie sobie rade ze zbednymi kg:):) super:D

Porażka... Jestem przed @ i tak mi się jeść chce wrr cały dzień nie jestem glodna jem po troszku a tu nagle wieczorem mnie napada.. Nie jem słodyczy ani nic takiego tylko jabłka, pije maslanke i jeszcze wpadły 3 kanapki z razowego chleba wedlina i pasztet sojowy bardzo dietetyczny (100g/133kcal) ale i tak mam wyrzuty sumienia :(

Gość zonka_zonka
a ja dzis bez slodyczy:)

Serio nieciekawie Gabrielo.Jedz więcej w dzień może, to wieczorem będzie lepiej. Bo jak w dzień jesz za mało to wieczorem organizm sie upomni. Ja na szczęście bez grzechów. Zonka- gratuluje woli :)

Będę się bardzo starać, chociaż widzę, że waga stoi w miejscu, ładnie spadało w 1 tyg teraz już 3 i tak nie za fajnie to widzę. Dobranoc.

Gość gość
dziewczynki strasznie was podziwiam ja moge przez caly dzien sie ograniczcac zjesc malutko ale przychodzi wieczor maz odpala film i jest albo popcorn albo chipsy wczoraj zjadlam trzy paczki chipsow i jeszcze owsianke o 21.30 to jest glupi leb dopiero:)

Gość gość
jak tu cholera schudnac a chcialabym tylko dwa albo trzy kilo do 3 listopada:)

Gościu witaj :-). 2-3 kilo szybko stracisz jak tylko weźniesz się za siebie i na wieczór nie będziesz podjadać. Najlepiej kup sobie kapuste kiszoną lub ananas, albo grapefruit i tym się wieczorem najadaj. Gabrielo, chwilowe zastoje to nic takiego! Tylko serio jedz więcej w dzień, a unikniesz kryzysu wieczorem. Ja dzisisj na śniadanie jadłam musli crunch z jogurtem 0% tłuszczu i cukru. Na 2 śniadanie zjem wafle ryżową. Na obiad trochę nie dietowo bo wodzionkę, ale po samej zupie myślę tragedii nie będzie. Na kokację nie wiem co zjem ;) co u was???

Cześć. Ja zaraz będę jeść śniadanie : 50g papryki surowej czerwonej, 100g twarogu chudego i jajko na twardo. Najgorsze są wieczory, ale trzeba dać sobie jakoś radę, z diety nie rezygnuję bo przecież ma to być mój sposób na życie nie chwilowa przygoda :P

hej jestem jestem tylko zalatana :/wczoraj w sądzie pół dnia dziś na uczelnie jutro też dopytać się jadę o kursy :) u mnie wzorowo z jedzeniem rano musli potem kurczak z sałatką jakieś ciastka zbożowe mieszcze się w przedziale 1000kal. pozdrawiam :)

Gość gość
Mogę się równiez z wami podzielić, choć ważyć się ostatnio boję ;) mam 2 tyg do wesela dam radę :P

Gość gość
a wiec takk.. zdecydowanie wole jesc wiecej razy ,czesciej a mniej i wikszy nacisk na posilki rano czy w dzien, to nawet wieczorami za bardzo nei potrzebuje sie najadac dzis na sniadanie zapiekanka z grahamki (ok byl zolty ser, ale bez zadnego masla oliw) + plasterki pomidorka, na drugie sniad kanapka z peicyzwa z ziarnami slonecznika, pomidora i tak jeden ale cienki (to juz ostatni) plaster zoltego sera, pozniej zjadlam niecala grahamke i ok 200 g kefiru 0% waze ok 53kg przy ok 162 cm wzrostu

Przybywa nas, co mnie bardzo cieszy. Gościu, zazdroszczę ci wagi. Ja nie wiem ile ważę, ale patrząc na siebie pewnie dużo przez ten tydzień nie schudłam. Mam 160 i ważyłam 57 kilo, teraz pewnie dalej tak samo. No ale mam okres więc nie wiem. Gabriela, widzę, że fajnie się trzymasz. Ja papryki nie znoszę, ale jajko i twaróg to zdrowe jedzonko. Ja na kolacje grzyby z waflą ryżową zjadłam :D Jakoś z 1000-1100 powinno być. Kupiłam fajne jabłka, więc może na wieczór jeszcze jedno zjem :P

hej dziewczynki to ja wczesniej pisalam i chcialabym schudnac 2, 3 kg ale jakos nie umiem wieczorem wytrzymac bez chipsow popcornu i slodyczy. Mam pyatnie czy ktoras z Was moze ocenic moje dzisiejsze jedzonko??? bo nie wiem czy nie z duzo zjadlam:P 10:kanapka z bialym serkiem pol jajka na twardo banan 13: kanapka z pieczenia rzymska 15:2 placki ziemniaczane 17:30 serek wiejski z cynamonem w ciagu dnia dwie kawy herbata z imbirem i na tym by bylo koniec Mozecie ocenic bo jestem zielona w temacie diet

Witaj Karolajn szczerze to zastapilabym banana jabłkiem, pieczeń rzymska chuda drobiowa wedlina a placki ziemniaczane to juz całkiem są zakazane na diecie ziemniaki smażone na tłuszczu, zamiast nich zjedz kurczaka pieczonego z brokułami, kalafiorem lub innymi warzywami nie dokładam sobie kcal węglami. :)

Nie ma za co Karolajn, jak masz jakieś pytanie to pisz postaram się odpowiedzieć a jak nie ja to na pewno któraś z nas :)

Gość gośćB
hej;) dzieki za przyjecie mnie. dla roroznienia bede podpisywac sie goscB ;) ale juz ciesze sie nawspolne wspieranie, mialam troche grzeszkow, ogarne sie po powrocie do domu to Wam opiszę;)

Siemka! Ja tu wizę ruch hehe. Karolajn... zgadzam się z przedmówczynią, chociaż jak banany jesz od czasu do czasu to okej :D GośćB- niezły pomysł :P

Jak tam mija wieczór? Ja na kokacje godzinkę temu zjadłam owsianke i moze jak mnie będzie męczyć to zjem pol jabłka lub 50g twarogu :) jutro praca wiec muszę iść wcześniej spać :D

Hej. No ja mam l-4 i tworzę na YouTubie. Założyłam sobie kanał i się bawię :P. W sumie dziwne jak na 26 letnią kobitę, ale cóż XD. Ja grzecznie z jedzeniem, ale jutro muszę jechać na miasto. A tam jest moja zmora... mrożona czekolada z lodziarni Grycan :D. Ktoś wie ile to cholerstwo ma kalorii?!