Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MariaAntonina26

Moja dieta

Polecane posty

I tylko dlatego nie pójdę tam hehe. Zamiast tego mam ananas na jutro. Nie wiem, czy to przez okres czy to, że zima idzie i człowiek więcej je, ale mam ostatnio zachcianki jak baba w ciąży :P

Oj tak, zdecydowanie w zimniejsze dni chce się jeść więcej. Antonino jesz ananasa z puszki? Ile taki ma kcal bo też bardzo lubię ale wydaje mi się, ze taki jest kaloryczny. :P

Nie z puszki. Świeży! Owoce z puszki w syropie są i niestety dla mnie są za słodkie. Mam nadzieję, że się dzisiaj wyśpie bo ostatnio mam z tym kłopot. Dobranoc kobitki :-)

Gość gośćB
Witam Was z rana ;) ja to mam jakis stan podgorączkowy i być moze wczoraj więcej jadlam, a dzis apetyt słaby :P nachodziłam sie wczoraj i widzialam z kolezanką więc tragedii nie ma może.. po powrocie kawaleczek bulki bakaliowej i resztka jog 0% i ok. pare zelkow ;) a pozniej bylam z kolezanka na posilku to wzielam salatke z grillowanym kurczakiem i warzywami (ok byl sos), ale ona wziela lody i hamburgera :P bylysmy jeszcze na kawie jablkowej wiec pewnie kalorie, ale to bylo ok.18 i pozniej nic ;) a dzis to tez jakis kawaleczek bulki zjadlam 2 zbozowe ciasteczka (dostalam ostatnio to koncowki, sama nie kupuje slodyczy sobie :P) i lyk kefiru bialego naturalnego :P a jak u was o poranku ? :)

Gość gośćB
a ja teraz w pracy nie wiecej jak 1/2 bulki baakliowej i ok200 ml jog naturalnego ;) mam dzis spotka z okazji urodzin kolezanki moge troche nagrzeszyc, ale nei za bardzo czuje smak i zapach to pakowac w siebie nei bede. milego dzionka ;)

Gość gośćB
a co do YT to ja mysle tez by w koncu wlasn ykanal tam zalozyc ;) a mam lat 25 :P

Witam. Ja o 7 zjadłam dwie kromki chleba razowego, odrobina delmy i pomidor, do tego jabłko i zielona herbata. Teraz gotuje dwa jajka na twardo;) na obiad myślę zjeść owsianke, takze bez grzechów myślę, ze się obędzie :)

Gość gośćB
u mnie jeszcze kolezanka krowki przyniosla, ale tylko jedna zjadlam :P

Gość gośćB
a na kolejny posiłek resztka pozostałej bułki, 2 suchary bezcukrowe, parę łyków jogurtu nat. dodam ,że duzo piję w ciągu dnia a że nic słodzonego/ słodkiego to nei uwzględniam. pozdrawiam znad zielonej herbatki z limonką :)

Zachowalam sie nieladnie wepchnelm sie tutaj nawet nie zapytalam czy mnie tutaj chcecie:) Nie przedstawilam sie nawet ani nic o sobie nie napisalam:) Wz 174 waga 61.5 (dzis rano bylo 60.6):))) chcialabym stracic 2 3 kilogramy ktore mi zostly po ciazy wygladam okey le czuje jakis niedosyt.. wczoraj pierwszy raz od niepmietnych wiekow nie tknelam nic po 18 tylko duo piciu dzis weszlam na wage i szok z 61.5 waga zeskoczylaa do 60.6. Niestety nie mam mozliwosci cwiczyc bo mam dwie male coreczki i mnostwo pracy przy nich poza tym jestem 3 msce po cc i czuje lekki dyskomfort przy jakis cwiczeniach.Dzis od rana sie tak obzarlam jak slon ale uwazam,ze lepiej od rana niz na noc 10:00 poltora kromki chleba kukurydzianego jedno jajko dwa ogorki kiszone i serdelek maly z bardzo ostra musztarda:P i paczuszk chipsow nie moglam sie oprzec(135kalori) a zaraz ruszam na spacer i plac zabaw z dziecmi milego dnia dziewczynki

Gość gośćB
by nie byc glodna nie rzucac sie na jedzenie ze znajomymi to zjem jeszcze sucharka i dopije resztke jogurtu naturalnego

Fajnie, że każdy znalazł sposób na swoją dietę :) Najlepiej od razu odrzucić chipsy, słodycze, cukier ale jeśli dla kogoś to problem, to proponuję ograniczyć porcję, a później już wyeliminować te niezdrowe przekąski, np. jeśli do tej pory jadłaś całego batona to teraz zjedź pół, słodziłaś 2 łyżeczki dodaj tylko 1 to na prawdę działa ponieważ odzwyczajamy organizm, który stopniowo przestaje się tego domagać. :) Pozdrawiam pijąc kawę z mlekiem BEZ CUKRU :P

Gość gośćB
może być gość B ;) imię mam pospolite, ale wstydze się;) a co do krówek to jasne, nie tknę już ;) naprawde nie mam problemu ze slodyczami, nie kupuje, moge dlugo nie jesc, ale czasem faktycznie sobie pozwalam. w pracy juz nic, a pozniej moze owoce i beda, ale na bank beda warzywka ;) dzieki za wsparcie :) !

Hejka! Witam was dziewczyny i cieszę się, że piszecie. GościuB- mamy podobny wiek, fajnie... co do YT, to ekstra zabawa :D. Krówki jak dla mnie są za słodkie. Moją miłością słodką jest tylko ta mrożona czekolada z Grycanów. Cholera chodzi za mną ilekroć na mieście jestem :P Gabriela- widzę, że zdrowe jedzonko i szczerze, to kocham zielone jabłka. Fajnie, że się trzymamy i mimo pokus odmawiamy sobie. Ja mimo l-4 zmienia pracę na fizyczną, tak nawiasem mówiąc. Zaczynam od wtorku. Co do mojego jedzenia: 2 wafle ryżowe 1 z szyną i ketchupem, druga z serem żółtym. Potem ananas świeży ( większy plaster) i jogurt naturalny Na obiad kotlety sojowe, pieczone w panierce na łyżce oleju. Kolacją zapewne będzie reszta mojego musli z mlekiem ;)

Tak musimy się wspierać bo kto jak nie kobitki, które się odchudzają zrozumieją i pomogą innym :) Ja właśnie zjadam 2 kromki chleba razowego jedna z wedliną drobiową i pomidorem, druga z serem żółtym i pomidorem. Kubek maślanki naturalnej :) Na kolację owsianka i pół grapefruita. Trzymajcie się ciepło. U mnie mimo słońca jest zimnooo, wiatr szaleje :P

Hej :-) jak tam u Was waga spada?? mi tak po trzech czterech dniach rusza . U mnie dziś w menu kaffe late parę plasterków szynki ryba +rukola+ kasza krążek sera 0%tłuszczu około 45kal +winogron razem Keine ahnung wie viel kalorii :-) może z 700kal albo i mniej nie mam ochoty na więcej.ehh

A ja juz nie licze kcal, pewnie zjadam ok. 1100-1200. Nie można tak ciągle tego liczyć mi się znudziło po 3 tyg ;) grapefruit już za mną jeszcze tylko owsianka :D

ja tam nie liczę dokładnie tak na oko zawsze, oczywiście sprawdzam sobie z tabelą co ma ile kal. kupiłam taką specjalną książkę z tabelami po niem. z racji tego że mieszkam w Wiedniu ale to nie problem bo język znam jest to super książka każde wartości są opisane. ja nawet nie wiem kiedy ta 1000kal. zaczęłam może z 2tyg. Dziewczęta z dodatkowymi kg.. dolaczajcie się :-)

Hejka! Działałam dzisiaj na mieście, więc nie miałam czasu pisać :) Dzisiaj jedzenie samych zdrowych rzeczy. Szpinak i wafel ryżowy na obiad. Bułka sojowa z jajkiem i pomidor na kolacje. A na śniadanie miałam wafle z szynką 2. Teraz działam na youtube i muszę przyznać, że jest fajnie. Mam już 6 filmów hehe i coraz lepiej na movie makerze mi idzie :D Co tam u was?

Witam, co tutaj taka cisza ? :) U mnie okej cały czas trzymam się twardo. W weekend mnie nie będzie ponieważ zaczynam studia i całe dnie na uczelni. Pozdrawiam :)

Hejka. Co u was? Ja dzisiaj weszłam na wagę i ku mojemu miłemu zaskoczeniu 1,5 kg spadło. Wiem, że to nie dużo, ale jak się waży pięćdziesiąt pare kilo to każdy kilogram spada wolno. No i mam jeszcze okres ;D W każdym razie miło mi, że dieta działa, a ja jem i to ludzkie porcje a chudnę. Muszę przyznać, że mimo małego ubytku widać po mojej skórze i brzuchu, że jest coś mniej. Cisza dlatego, że niestety, czasami ma się za dużo na głowie Gabrielo. Fajnie, że grzecznie sobie jesz. Ja dzisiaj na śniadanie wafel ryżowy z szynką i serek 0% ten z MenuB. Na 2 śniadanie jabłko. Potem ogórkowa na obiad, no a na kolacje nie wiem, bo będę u mojego. On się kurde boczy, że nie chce jego omletów na margarynie i z żółtym serem jeść. Na Boga! To jest masa kalorii i jedynym zdrowym produktem w jego omlecie są jajka i cebula. Na szczęście ja nigdy nikogo nie słucham i nie ugięłam się oczywiście :P Co tam u was???

Ja już po randce. Zmęczona kurcze jestem chodzeniem po komisach. Na kolacje u mojego niałam 2 małe kromki chleba z ziarnami z szynką, serem i pomidorem z cebulą. Jakie wy macie plany weekendowe??

Ejo! U mnie dzisiaj troszkę nerwowo, bo się z siostrą posprzeczałam. Troszkę mi nie miło z tego powodu, bo serio niczym na atak nie zasłużyłam. Przykre to, że człowieka tylko się szanuje jak jest cichy i milutki, a jak wyrazi swoje zdanie to od razu wróg numer jeden. Co do diety to dzisiaj na śniadanie deser sonata i mus jabłkowy ( 100g) Na drugie śniadanie 2 wafle ryżowe z szynką. Na obiad kotlet schabowy z kapustą modrą. Kotlet pieczony na łyżce oleju oczywiście. Na kolacje mam jogurt naturalny 0% i musli. To tyle. Co tam u was? Widzę jakoś pouciekałyście, pomijając Gabrielę, która pisała, że jej w weekend nie ma.

Hejka! Witam w kolejnym dniu diety :-). Ja już po śniadaniu, 2 waflach ryżowych z twarogiem i jabłku. Teraz zabieram się za make up i wybywam :). Piszcie co kurde u was!! Mamy się wspierać ;)