Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MariaAntonina26

Moja dieta

Polecane posty

Gość gośćB
hejka :) oczywiscie, ze ise wspieramy, ja osttanio zaniemogłam, ale dziś znów w pracy ;) na sniadanie byl kawalek miesa z papryką i odrobinka ketchupu. teraz kawa w pracy :) milego dzionka ;)

Gość gośćB
a co tam zapodamy 2 śniad- kanapka z razowcem, serek i kawalek papryczki ;)

Gość gośćB
ja ot nei licze, ale chyba sie trzymam. trzymajmy sie razem ;D

Gość gośćB
no to po 11 wafel ryzowy + ok. 200 ml kefiru naturalnego 0%

Fajnie że jesteście. Ja teraz w bibliotece śląskiej w Katowicach jestem :-). Eh nauka. Do domu wróce pewnie wieczoren niestety. A jutro do nowej pracy hehe. Milusio :-). Youstyna i gościuB dobrze, że jesteście ^.^

Gość gośćB
;) jest ok :) zamelduje, że przed pracą trafi sie u mnie jeszcze wafel ryżowy i kilka łyków kefiru naturalnego 0 %

Witam was po krótkiej przerwie :) Ja przez cały weekend byłam na uczelni, ale nie zaliczyłam jakiś duży wpadek, ciasteczka owsiane i tost z pieczarkami to wszystko :) Dzisiaj bułka z pasztetem sojowym, jabłko i kanapka z chleba żytniego i pomidora. Jakoś ostatnio przechodzę małe załamanie.. wszystko mnie irytuje eh a może to tylko napięcie przed @ haa kto wie, ale nie uciekam w jedzenie :)

Hejka Gabrielo! No to ładnie. Ja dzisiaj w chińskiej knajpie byłam i smażony kurczak i biały ryż z całą pewnością nie są zdrowe, ale cóż... od samego rana na nogach więc trudno :P Na kolacje mam grzyby i wafel ryżowy ;-D Ja w Katowicach też na uczelni, bo tak jakby nie potrafię się po magistrze z uczelnią rozstać :P

Gość gośćB
Po powrocienieco platkow typu muesli z kefirem 0%, kawalek chleba razowego, 2 wafle ryżowe zserkiem i papryka. ok wydaje się, że to wszystko to duuuzo, ale ja juz dzis nic nie jem ;) ani podjadania ani nic nie bedzie ;)to co spiszemysie jeszcze jutro ;) ? milego wieczorku Wam :)

a ja dziś miałam owsianka z suszonymi śliwkami dokładnie 3 sztuki potem sałatka z McDonalda cezar czyli; grillowany kurczak sos sałata. później kalafior łosoś szynka wędzona wino czerwone ehh przesadzilam :$ jutro poprawa dawno nie piłam wina a po winie jem jak opetana nawet gdy jestem na diecie!! f**k this system!! pozdrawiam. Antonina gość b.i Gabriela :-)

Gość gość
Sos do sałatki w McDonald's ma z 500 kcal :(

nie prawda czytałam opakowanie pisało 100gr 100coś kalorii skąd te 500jak.wziąłeś wzięłaś?to Nie słonina z jogurtem hehe dobre 500kal.ohne spaß :-)

Hejka. YoUstyna to o sosie Mc też mnie rozwaliło. Ja tam sałatki z mc nie lubie, bo te warzywa sztucznością zalatują. Mnie brzuch po chińszczyźnie bolał kurde... Masakra jakaś. Nigdy więcej takich rzeczy. GośćB lepsze to niż niezdrowe jedzenie więc lajt ;)

Gość gośćB
Witam wszystkie ;) no dzis troche neizdrowo wyszlo bo nie przewidzialam jak to u mnie ze sniadaniem i byl gorący kubek kurkowy (ehh wlailo chemią ) dosypalam trochę otrebów. mam nadz, ze u was lepiej ;)

Gość gośćB
drugie śniad- 2 wafle ryżowe

Gość gośćB
pozniej wafel ryzowy i troche jogurtu naturalnego

Gość majkamaja88
hej dziewczyny chetnie się dołącze ja zaczęłam wczoraj odchudzanie przy wzroście 172 waże 80kg nie wygladam jakoś specjalnie tragicnie ale zle sie ze soba czuje.... dzisiaj na śniadanie 2 wafle z serkiem i plasterkiem chudej wędlinki 2 śniadanie następne 2 wafle i dwie nektarynki obiad: ryż z sosem słodko kwaśnym z marchewką i selerem kolacja: jogurt 1,5% tłuszczu do tego ok.10 km na rowerku stacjonarnym i mam nadzieje że ud mi sie zejsc do 75 potem 70 i moje marzenie 65 kg :) ale jestem dobrej myśli

Gość gośćB
wszystkie badzmy dobrej mysli ;) ! ja wcinam resztke jogurciku i wafli ;)

Gość gośćB
a na pozniej mam w planie muesli z mekiem ;)a pozniej.. nic. trzymajcie się :)

Gość gośćB
no dobra, zartowalam, jeszcze owsianka jablkowa activia sie trafi ;)

Cześć wszystkim ! :) Niestety u mnie małe wpadki ( @@@@@ bolesne ajj ) wczoraj zjadłam kilka ciastek a dzisiaj małego wafelka wiem, że to zbrodnia nie do wybaczenia, ale trudno. Nie poddaje się. Teraz piję kawę, przerabiam sweter, i zaraz zabieram się za kończenie notatek. Dzisiaj pomimo tego wafelka dietka całkiem spoko, bułka razowa z wędliną, jabłko, owsianka i herbata. Nie mam na nic siły, ale jutro za to wolne :)

Witaj Majkamaja! Wagi nie masz złej, ale zawsze idzie coś poprawić. My tu nie jesteśmy powalonymi fanatyczkami, co jedzą 500 kalorii, a normalnymi kobitami z poczuciem humoru, więc myślę, że będzie ci u nas miło ;) GościuB dobrze, że zgrzeszyłaś rano, nie wieczorem, więc się nie łam :* Gabriela, wafelka to nie koniec świata, ale lepiej ją na ciastko zbożowe, lub batonik musli zamienić ;). Co do moich grzechów... jestem po pierwszym dniu w nowej pracy i właśnie obalam piwo z sokiem, a jeszcze w kolejce jest Desperados :D

Jak wieczór mija??? Ja teraz zabieram się za kawkę i leżenie :P Desperados już należy do przeszłości hihihi. Serio przez stres czasem za dużo piję chyba :P

Gość gość
Hej odchudzaczki chce sie zaczac odchudzac ale nie iem za bardzo jak dlatego wzoruje sie na was ktora mnie oceni i powie czy jest bardzo zle sniadani owsianka cztery kromki wazy z bialym serkiem jablko 4 ciasteczka imbirowe 3 zelki paczka malutka chipsow parowka wedzona salatka z mozarella i jajem na twardo troszke kaszki truskwkowej po dziecku czy tak jedzac schudne choc troche czy to za duzo zarcia??? prosze o szczera opinie dziekuje

Szczerze... Odwal chipsy, zamiast 4 kromek zjedz 3 i nie jedz mozarelli z jajkiem ( albo jaja albo ser ;)) i nie mam nic do zarzucenia... Ewentualnie jedno ciastko na jabłko zamień ;* Zapraszam do nas. Ja tu nie karcę, nie gnoję, choć jak ktoś szczerze prowadzi parodię diety to zjadę :D

Aha... Moje menu poza piwem ;) Grahamka z szynką i pomidorem. jogobella 0% z 2 łyżeczkami musli jabłko potrawka z grubo ziarnistej kaszy, warzyw i duszonego schabu :D Chociaż głodna ciut jestem :D

Gość gośćB
hej hej misiaki ;) witam z rana Dziś u mnie znów jakis żurek instant sie trafił :/ do tego wafel ryżowy i torchę serka..ale bedzie dobrze ;) Ja się zgadzam z MariąAntoniną naszą, nie mamy tu jakiegoś świra z kaloriami (ja ot w ogóle nie zamierzam liczyć) a dawka poczucia humoru się przyda ;) nawet drobne zmiany będą dobre ;) zdecydowanie lepiej slodycze na owoce (a jakby sie udalo na warzywa od czasu do czasu to już super :D) zamienić, no ale to nie znaczy, że nic slodkiego nie można ;) a przegryzek typu chipsy to jak najmniej się starać jeśc ;) mi to łatwo mówić bo tego zwyczajnie nie lubię. A tutaj jak piszesz, że piwko się trafiło to cóż, czasem trzeba ;) ja ostatnio przezięiona to nie pijąca, ale jutro z chlopakiem ide na domowke/parapetówke to i u mnie się bez tego nie obejdzie pewnie ;) miłego dnia wszystkim !

Gość gośćB
na drugie sniadanko owsianka activia sliwkowa ;) teraz sie rozgrzewam aromatyczną herbatką. pozdrowienia ;)

Gość gośćB
Teraz był serek wiejski z bułką z pestkami dyni. Obowiązkowo herbatka imbirowa na rozgrzanie. u Was też tak zimno ?