Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leenka101

Ciąża czy jest możliwa

Polecane posty

Od tygodnia dręczą mnie myśli czy mogę być w ciąży.. Współżyłam z chłopakiem w połowie sierpnia, tak wyszło, że nie zabezpieczyliśmy się. Doszedł na zewnątrz i to jest pewne. Miałam wtedy dni niepłodne, koniec okresu, a we wrześniu dostałam okres, był normalny, taki jak zawsze. Nie mam nudności, nie przytyłam.. Ale jak przeczytałam, że krwawienie występuje w ciąży i można to wziąć za okres to mi się słabo zrobiło. Co mam o tym myśleć?. Jeżeli dostanę okres na początku pazdziernika to jestem ''bezpieczna''?

Gość gość
co za dzieciory,nie nie jestes w ciazy

Jeżeli okres był obfity i trwał dłużej niż 3 dni to masz 80%, że nie jesteś w ciąży. Jeżeli w październiku dostaniesz okres i będzie taki jak zawsze to masz 100% pewności. :)

Gość gość
Powiem tyle:plemniki sa nie tylko w spermie ale rowniez w plynie ktory wyplywa podczas stosunku w celu nawilzenia.dlatego sex przerywany nie jest metoda antykoncepcyjna.Plemnik moze przetrwac nawet do 3-4dni w ciele kobiety, wiec ten fakt ze mialas dni nieplodne tez jest bezznaczenia.Wiec jest mozliwosc ze doszlo do zaplodnienia..