leenka101 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Od tygodnia dręczą mnie myśli czy mogę być w ciąży.. Współżyłam z chłopakiem w połowie sierpnia, tak wyszło, że nie zabezpieczyliśmy się. Doszedł na zewnątrz i to jest pewne. Miałam wtedy dni niepłodne, koniec okresu, a we wrześniu dostałam okres, był normalny, taki jak zawsze. Nie mam nudności, nie przytyłam.. Ale jak przeczytałam, że krwawienie występuje w ciąży i można to wziąć za okres to mi się słabo zrobiło. Co mam o tym myśleć?. Jeżeli dostanę okres na początku pazdziernika to jestem ''bezpieczna''? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 co za dzieciory,nie nie jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meenah 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Jeżeli okres był obfity i trwał dłużej niż 3 dni to masz 80%, że nie jesteś w ciąży. Jeżeli w październiku dostaniesz okres i będzie taki jak zawsze to masz 100% pewności. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 Powiem tyle:plemniki sa nie tylko w spermie ale rowniez w plynie ktory wyplywa podczas stosunku w celu nawilzenia.dlatego sex przerywany nie jest metoda antykoncepcyjna.Plemnik moze przetrwac nawet do 3-4dni w ciele kobiety, wiec ten fakt ze mialas dni nieplodne tez jest bezznaczenia.Wiec jest mozliwosc ze doszlo do zaplodnienia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach