Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelixa

Czy schudnę i ile kg Pomóźcie Jakie rady

Polecane posty

Gość amelixa

Jeśli nie będę jadła słodyczy, ograniczę pieczywo i ziemniaki, makaron , smażone np kotlety to ile mogę schudnąć? I oczywiście ostatni posiłek do godz 18.

Gość amelixa
podnoszę

schudniesz, jeśli oczywiście nie będziesz jadła za dużo, bo nawet zdrowe rzeczy tuczą w nadmiarze i można utyć od nadmiaru owoców np no i jedz więcej białka bo ciężej się trawi- wiesz pełnoziarniste pieczywo, piersi z kurczaka, ryby, jajka i twaróg ;) to klucz do sukcesu :)

Gość gość
jesli z duzej wagio startujesz czyli przynajmnije z 85kg to mozesz cos tam schudnac na poczatku tylko dzieki takim ograniczenia, ale prawda jest taka żeby serio schudnac to trzeba wiedziec ile kalori sie zjada dziennie, jaka jest nasza podaz na te kalorie i jesc tak zeby mniec deficyt energetyczny. plus wazne sa cwiczenia, woiadomo spalanie kalori choc najwazniejsze wg mnie sa ze wzgledu na to zeby nie zostala po odchudzaniu obwisla skora

Gość amelixa
moja waga to 68 kg

Gość amelixa
Może więc dieta 1000 cal liczenie ich i spożywanie jak najwięcej białka przy okazji? A później stopniowo zwiększać cal?

Gość Olcia Dubicka
To zależy od Twojego organizmu i od tego co będziesz jadła oprócz tych produktów bo to też ważne. W większości wypadków to nie wystarcza by tylko zrezygnować z niektórych produktów ;/ Mnie pani u której zajmuję się potomkami poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno pojemnik w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w zniżonej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I takim sposobem po miesiącu zrzuciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że tabletki są przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie zwiększa bezpieczeństwo

Gość Oliwia6657
Może co nieco zrzucisz w kilka miesięcy. Ale jak chcesz faktycznie uzyskać efekty odchudzające, to lepiej zdecyduj się na konkretny plan odchudzający. Dieta, np. od dietetyka, i spooro ćwiczeń. Możesz tak jak ja ćwiczyć w domu różnego rodzaju brzuszki i kręcenie hula - hop,bądź zapisać się do klubu fitness. Do tego możesz wesprzeć się takimi tabletkami na odchudzanie www.skracaj.com/7c52.html . Ja je stosuję od trzech miesięcy wraz z dietą i ćwiczeniami i udało mi się pozbyć 18 kilogramów.