Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebującapomocy

nie moge sie załatwić odwiedzam toaletę za często piecze jest dziwnie

Polecane posty

Gość potrzebującapomocy

witam. Pojawiło się to dzisiaj przed południem , na początku szczypało, piekło przy oddawaniu moczu, lecz kilka chwil później latałam do toalety dosłownie co 3 minuty, czułam pieczenie takie jakby orzeźwiające, stosowałam cytrynę... ale jest jeszcze gorzej po płynach, siedze na sedesie i sie stąd już nie ruszam... udaje się po kropelkach, odczuwam blokadę.. ze sie chce siknąć raz porządnie ale nie idzie, delikatniej piecze , lecz boli cewka moczowa (?)niż wcześniej ale mam chęć na siku w każdej sekundzie.. proszę o pomoc!!! nie wytrzymuję

Gość gość
zapalenie pecherza, kup sobie żurawit, może też byc urosept lub furaginum, ale to ostatnie jest chyba na recepte, możesz też sobie termofor między nogi włożyć- mi pomagał na pieczenie przy takich włąśnie dolegliwościach

Gość annap601
Ja to na F mialam bez recepty. To raczej na pewno zapalenie pecherza.Mialam dokladnie to samo co Ty miesiac temu

Gość pcoska
UroFuraginum jest bez recepty, skład taki sam jak Furaginum. Do tego dużo płynów, najlepiej wody niegazowanej i sikać jak najwięcej. Do tego trzy razy dziennie po 2 tabletki witaminy C (0,2). Jak bardzo piecze przy sikaniu to sikaj pod prysznicem polewając ujście cewki moczowej wodą. To oczywiście pomaga tylko na pieczenie od zewnątrz, ale zawsze to coś.