Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Lisa_1

Jak zakochuje sie facet SKORPION

Polecane posty

Gość Anna Lisa_1

slyszalam ze zakochje sie wolno, ale jak juz kocha to mocno. Prawda? Czy latwo sie odkochuje?? Wogole piszcie co wiecie o facetach skorpionach

Jak istota rozumna, może wierzyć, że układ gwiazd w czasie porodu determinuje cechy charakteru dziecka? Jestem skorpionem, nie odkochuję się jeśli Ci to jakoś pomoże :)

Gość gość
Tak to prawda kochają mocno ale jest ale jch związek musi być prawie idealny kompromisy to podstawa lubią być wolni w związku muszą mieć i czuć swoją przestrzeń. Charakter jak i sprawy łóżkowe muszą grać. Nie są wylewni ani zbyt często nie okazują miłości ale kochają mocno i szczerze. Bywają zazdrośni o swoją wybrankę a i czasem mogą być (agresywni). Trochę egoiści i mają swój świat do którego dostępu może nikt nie mieć.

Gość Anna Lisa_1
super. dzieki za wypowiedzi. czyli nie odkoc***a sie szybko..... czy latwo ich zrazic do siebie?

Gość Anna Lisa_1
Drogi zdrowy_facecie....sa takie rzeczy na swiecie o ktorych sie filozofom sie snilo ;)

Gość gość
Tak ale potrafią wybaczać ale nie zapominać.

Gość gość
Psycholog rozdał na wykładzie studentom horoskop i powiedział, że wziął pod uwagę ich datę urodzenia. Kazał się zapoznać i potem mieli określić w jakim stopniu horoskop odpowiada ich prawdziwym problemom i cechom charakteru. Ponad 60% określiło, że horoskop jest zgodny z tym co ich spotyka w około 3/4 twierdzeń. Inni określali że sprawdza się w 40 do 60%. Na koniec okazało się, że wszyscy otrzymali ten sam tekst a grupa była kilkadziesiąt osób. To nie tajemnica, że horoskopy piszą psychologowie tak, żeby każdy mógł sobie coś dopasować i tyle.

Gość Anna Lisa_1
Mam takiego jednego Skorpiona na mysli....ale nie wiem czy on jeszcze o mnie mysli...chyba wszystko przepadlo!

Gość skorpiony
Ja jestem skorpion i moj facet tez :) Roznie jest miedzy nami raz lepiej raz gorzej On jest bardzo zazdrosny, moze dlatego ze bardzo kocha ..

Gość Anna Lisa 1
2 skorpiony ciekawie.... wybuchowo