Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c iężarna

Ceny pieluch

Polecane posty

Gość c iężarna

Dziewczyny pomóżcie, chciałabym kupić już pierwszą paczkę pieluch, ale nie miałam z nimi nigdy do czynienia. Teraz wszędzie są promocje na pampersy, a to w rossmanie, a to w carrefourze. Ale jaka cena rzczywiście jest promocyjna? Chodzi mi o to ile kosztuje tak normalnie paczka pamersów np. 50 szt? Bo nie wiem jaka jest cena, a nie chce na promocji wyjść jak zabłocki na mydle. Chodzi mi tylko o firme pampers, bo na początek chyba te są najlepsze.

Gość gość
nie pamiętam jak było z 1, ale od trójek ja kupowałam już te kartony w tesco, najlepiej się opłacały. Ta w Rossmannie promocja jest ok, ja używam co prawda już 5. Przeliczaj cenę na szt. tak jest najlepiej porównać :)

Gość gość
w Kauflandzie sa dobre promocje na pampersy

Gość gość
aha i wyrób sobie kartę rossnę, np. promocję na te pampersy dzięki tej karcie masz przedłużoną do końca roku, zawsze gdy coś maluszkowi kupujesz masz zniżkę, a w dodatku w Rossmannie masz najtańsze mleko, jeśli się okaże, że będziesz chciała/musiała używać :)

Gość c iężarna
o dziękuję bardzo, zawsze to jakieś pomocne rady na początek. tesco w moim mieście niestety nie ma, ale kauflandu już się dorobiliśmy;)

Gość gość
w kauflandzie przeliczanej cenę na sztuki. ile wychodzi gr za sztukę, bo była promocja, już nie pamiętam czy giant pack czy zwykłej, ale właśnie taniej się okazało ta paczka bez promocji :)

Pampers jak wychodzi ok 53 grosze za sztukę, Premium Care wyjdą troszkę drożej bo jest ich mniej w paczce. Z Rossmana te drugie trochę droższe od tych co są teraz na promocji (za 46 sztuk 22 zł) są jak zwykłe Pampersy - teraz kupiłam i właściwie różnią się tylko szatą graficzną i są ciutkę mniejsze. Teraz w Rossmannie opłacało kupić się te Giant Pack Pampers.