Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważajcie na oszustów

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że ta wiadomość może zostać potraktowana jako spam. Po prostu próbuję rozpowszechnić ostrzeżenie przed kilkoma nieuczciwymi firmami, które zatrudniają głównie młodych ludzi z całej Polski. Firmy BM Michał Śmigielski z Wrocławia, DTD, S&M itp. Zatrudniają młodych ludzi jako akwizytorów, obiecując kokosy. A praca polega na tym, że chodzi się po ludziach i sprzedaje płyty, z których dochód ma być przeznaczony na chore dzieci. Dałam się naciągnąć na 20 zł, ale jak dotarło do mnie, co zrobiłam, postanowiłam zapobiec kolejnym takim sytuacjom. Dodam, że nie jestem emerytkom ani jakąś babą ze wsi. Po prostu pracuję z dziećmi niepełnosprawnymi i jakoś mnie poruszył temat. Proszę, przesyłajcie te wiadomości dalej, ostrzegajcie znajomych, babcie, sąsiadów. Za 20zł można sobie już kupić jakiś fajny kosmetyk, a jeśli naprawdę chcemy pomóc - znajdźmy jakąś prawdziwą fundację. Pozdrawiam!

Gość gość
Może i nie jesteś emerytkom ale polonistkom też nie

Gość gość
Mały błąd. Wybacz :)

Gość gość
ja nie wybaczam😠

Gość uwazajcieeee
tez na portal niby racy e-matix.pl - tam nie widać, ale przy rejestracji trzeba placic kasę, ale to jest napisane w regulaminie! nie rejstrować się na tym to jak pobieraczek, to są naciogacze wysylaja potem wezwania do zaplaty. UWAGA na e-matrix oszuści oszuści!

Gość uwazajcieeee
tak samo na Eller Service z Sopotu bo dalej wysyla wezwania - po prostu olać, nie dać sie zastraszyć!

Gość gość
i wszystkie ogloszenia z portali typu tablica.pl, czy regionalnych: skladanie bizuterii, zapalniczek czy dlugopisow, to dopiero oszusci. no i "straszne" oferty pracy w avonach, oriflamach czy innych MLMach, w ktorych zachwalaja ogromne zarobki. durne ludzie.

Gość gość
odkrylas Ameryke :O

Gość gość
Nie chodzi o to, czy ktoś odkrył coś nowego czy nie... Może Ty to zauważyłeś, ale ludzie w Twoim otoczeniu niekoniecznie. Dlatego powinniśmy przekazywać dalej takie spostrzeżenia. Może uda się choć kilka osób ostrzec :)