Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jaa

Czy wierzyć w wróżby

Polecane posty

Gość ciekawa jaa

Ciekawi mnie ile jest w tym prawdy? znacie jakieś "sprawdzone wróżki" chciałabym spróbować ale mam obawy....

Gość ciekawa jaa
?

Gość gość
Zależy w jakie wróżby. Horoskopy numerologia i inne bzdety to zwykle zabobony. Ale np. dobrze postawiony tarot, to ciekawa sprawa. Generalnie nie lubię słowa wróżba, bo mi się kojarzy z zabawami andrzejkowymi. Tarot to coś więcej. Ale to trudna sztuka i tak naprawdę dobrych tarocistów jest niewielu. Większość to zwykli naciągacze.

Gość ciekawa jaa
a czy ktoś miał stawianego tarota? czy istnieje możliwość kontaktu z taką osobą telefonicznie na na jakies naciągacze tylko taka....sprawdzona?

Gość gość
Tez bylam kiedys taka naiwna i glupia i chcialam swiecie w te wszystkie bzdury wierzyc, nawet namietnie udzielalam sie tu w takim temacie i wrozbach. Zadna wrozka, tarot, rytual, nie przepowie ci przyszlosci. Przyszlosc zalezy tylko i wlacznie od nas samych od tego jak swoim zyciem pokieujemy. Wydalam mase kasy na wrozki , rytualy itd. To naciagaczki, znajace swietnbie ludzka psychike.

Gość gość
Każda prawdziwa wróżka powie Ci, że to od Ciebie zależy Twój los a ona jedynie Ci podpowie co może się wydarzyć. Ja korzystam z usług wróżki Oriany na www.wrozby-przepowiednie.pl i wcale tego nie żałuję.

Gość gość
Jakby ktoś był zainteresowany to może jeszcze próbować się kontaktować z wróżkami i wróżami poprzez stronę www.wrozby-hotline.pl