Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jassaia

proszę polecić jakiś proszek lub płyn do prania ciuszków dzidziusia

Polecane posty

Gość jassaia

czy pierzecie w proszkach czy płynach? muszę wyprać ciuszki, które dostałam od sąsiadki dla dziecka, są nieświeże i póki co leżą na ziemi, bo jest tego wielka sterta

Gość gość
na początku używałam płynu do prania Lovela

Gość gość
Proszek nie ma znaczenia, chociaż chyba Dzidziuś troszkę lepiej pachnie od Loveli.. każdy dla dziecka jest delikatny. Natomiast uwielbiam koncentrat do płukania DZIDZIUŚ..(zielony) no super delikatny zapach ;) Teraz piorę w normalnym proszku, ale i tak zostałam przy koncentracie do płukania Dzidziuś.. u męża stosuję Lenor czy Silan, a do ubrań swoich i dziecka do Dzidziuś, bo zapach mi bardzo odpowiada.

Gość gość
Ja piorę w płynie do prania i płukania Lovela

Gość jassaia
dzieki za propozycje, a co to znaczy ze proszek nie ma znaczenia? zalezy mi na tym by ciuszki byly po wypraniu delikatnie pachnące, miłe w dotyku no i dobrze wyprane i jak najmniej dodatków w proszku, żeby czasem nie uczulały dziecka.

Gość gość
a ja polecam plyn do prania dla dzieci bialy jelen bardzo dobry i niedrogi(litr ok 12zł)

Gość gość
nienawidzę zapachu loveli bleee dużo bardziej lubiłam dzidziusia.

Gość bambaryła32
polecam jelp 2w1 ze środkiem zmiękczającym, dobrze dopiera

Gość bambaryła32
raz kupiłam lovelę,ale zapach miała okropny

Gość izska
ja używam Hypoalergiczny płyn do prania dla dzieci koncentrat Planete Bleue. Bardzo wydajny i delikatny.

Gość gość
ja używam Jelp i nigdy nic się nam nie działo w skórkę :)

Gość maja128
Persil sensitive i podwójne płukanie po prostu wodą, już bez dodawania płynu do płukania.

Gość gość
a potem bachorowi się dupsko odparza, bo mamunia wyprała gacie w innym proszu

Gość gość
Balsam do prania Dzidziuś i płyn do płukania też tej firmy.. Nie dodaje ich zbyt dużo, aby ubranka nie pachniały zbyt intensywnie, mimo, że zapach jest naprawdę super. W porównaniu z innymi środkami piorącymi dla dzieci.

Gość gość
Piorę od samego początku w tym samym, co nam, tylko włączam dodatkowe płukanie, sensu używania specjalnych proszków nie widzę, bo dziecko i tak ma przecież kontakt z naszymi rzeczami jak je przytulamy czy bierzemy do łóżka.

Gość gość
Mojemu po miesiącu wyszło atopowe zapalenie skóry więc chciał czynie.chciał musiałam prac w plynie dla dzieci. Najpierw pw persilu

Gość gość
Ja od początku używałam normalnego proszku.Nie było ceregieli z żadnymi proszkami czy płynami dla dzieci.Co jakiś czas zmieniałam proszek na inny żeby nie był przyzwyczajony tylko do jednego.Oczywiście gdyby coś mu było od któregoś z nich to używałabym jakiegoś dziecięcego ale na szczęście nie było takiej potrzeby.

Gość gość
Ja uzywalam proszeku Bobas bo dobrze dopieral plamy i plukalam w plynie Bambi a jak byly dosyc mocne plamy to namaczalam w plynie Dzidzius i przepieralam, po marchewce nie bylo sladu :)

Gość gość
a ja polecam płyn dzidziuś - prałam w nim ok roku, nigdy nic się nie działo, i cena przystępna, ok 8 zł butelka