Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy schudne

Czy dzieki tym ćwiczeniom schudnę

Polecane posty

Gość Czy schudne

Czy dzięki takim klasycznym ćwiczeniom jak przysiady, brzuszki, pompki, skakanka, hula hop czasami, skłony, bieg w miejscu schudnę? Chcę schudnąć 3-8 kg do grudnia, ćwiczyłabym 3-5 razy w tygodniu.

Gość Czy schudne
Up

Gość Czy schudne
Odpowie ktoś?

Gość Czy schudne

Gość gość
Ćwiczenia fizyczne to bardzo wazny element przy odchudzaniu, jednak trzeba jeszcze dorzucić do tego odpowiednią dietę, nie musi to być jakaś bradzo drastyczna dieta, ale wypwadłoby, porzucić słodycze, białą mąkę, smażone potrawy jak i ograniczyć produkty odzwierzece które bardzo tuczą. Jeśli będziesz konekwentnta to waga bedzie leciała w dół. Ćwicz około 1 h dziennie.

Gość Czy schudne
Oczywiście o fast foodach, słodyczach nie ma mowy, zrezygnowałam całkowicie, potrawy smażone jedynie postaram się ograniczyć bo nie uda mi się zrezygnować. A co do czasu ćwiczeń, uda mi się jedynie wygospodarować 15/30 min dziennie, 60 min nie dam rady.

Gość gość
dzięki brzuszkom to się tylko wypadającego dysku możesz nabawić, to nie jest ćwiczenie na odchudzanie

Gość patrykkiwaczek
musisz wiedzieć, że oragniz sięga po zapasy tłuszczu po ok. 30 minutowym wysiłku :-)

Gość gość
dokładnie ! 15, 30 minut to jest za mało, no chyba, że będzie to 30 min 2 x dziennie. Ja bym polecała na początek zacząć od ćwiczen aerobowych, możesz wyjść na zwnątrz i maszerować z mp3 na uszach albo skakanka w zaciszu domowym.

Gość Czy schudne
Aeroby są mniej skuteczne od ćwiczeń siłowych, nudzą mnie koszmarnie. Klasyczne ćwiczenia bardzo lubię, nic kompletnie nie schudnę jeżeli będę tylko to ćwiczyła?